lördag 17 augusti 2013

Rapport från styrelserummet

Just nu: Full aktivitet på Gothia Park. Profilen Ripstha på Svenska Fans rapporterar direkt från styrelserummet. För mer info: BK Häcken forum Svenska Fans

Imorgon skall PG, Sonny och vaktmästaren på Rambergsvallen infinna sig i styrelserummet. Dennis Trump skall efter att var och en redogjort sin förklaring till det dåliga resultatet besluta vem som måste lämna klubben...

Rapport från styrelserummet:

Dennis Trump - BK Häcken
 
Det var en mycket irriterad Dennis Trump som stegade in i styrelserummet där redan PG, Sonny och vaktmästaren från Rambergsvallen väntade.
Dennis satte sig till rätta och tittade tröttsamt på PG och suckade:
-Kan du stänga av musiken och ta ur de där förbannade lurarna ur öronen...Du får börja att förklara årets dåliga resultat!
PG stängde av sin Walkman och tog ur ett kassett mixtape från 1985, la det demonstrativt på bordet.
-Det är inte så konstigt att det går dåligt, 2013 har ju varit ett bedrövligt musikår! Jag får ju fan inte till det, taktiken blir som en enda stor gröt i huvudet på mig...jag behöver något nytt freesht...ett sound..ett Ebba Grön från Backa...Det är den dåliga jävla musiken som görs idag som är felet! Jag får Ju fan ingen inspiration av den här skiten som spelas idag!

Dennis Trump suckade och frågade Sonny varför han misslyckat med värvningarna och inte tagit upp fler lovande juniorer till A-truppen:
Sonny såg frågande ut:
-Värvingarna? Man fick två för priset av en... Vanligtvis är den ene bra och den andre bättre..men i år var den ene dålig och den andre sämre...Vad skall man göra?
Juniorerna? Om vi tar upp fler i A-truppen kan vi ju inte rädda de spelare som hamnat snett i andra klubbar, Vi måste ju ta vårt ansvar! Lovande juniorer kan väll någon annan ta ansvar för? Det är väll inte så mycket begärt?

Dennis Trump tittade djupt ner i ekbordet. När han hämtat kraft lyfte han blicken mot vaktmästaren på Rambergsvallen som suttit tyst...
-Jag är ledsen att behöva berätta det här men den som får lämna är...Vaktmästaren.

Vaktmästaren på Rambergsvallen

Vaktmästaren skulle precis lämna styrelserummet när Dennis Trump hejdade honom:
-Du, Jag förstår att det känns tungt men jag tror jag kan fixa något nytt för dig...
Jag hörde att Gamla Ullevi sökte ännu en grästrampare i halvlekarna,, dom har visserligen redan 19 planfixare men dom skulle visst vara 20 till nästa säsong...

Vaktmästaren fnös till, skakade på huvudet och stängde igen dörren,
-Jag ringer och snackar med Håkan Mild, ropade Dennis Trump. Vaktmästaren var redan ute ur huset. Att börja jobba på Gamla Ullevi var under hans värdighet.

-Jaha! Sa PG, Då står vi utan vaktmästare, kanske Sonny kan hitta två till priset av en i Afrika? Snacka med Waris, han känner säkert någon..
Sonny såg plötsligt ut som han tryckt i sig en burk lyckopiller. Ivrig som ett barn på julafton började han vifta med armarna.
-Gubbar! Jag har det, jag skall till England och scouta! Premier Leauge! Vi skall värva från Chelsea!! Vi kanske inte har råd att värva deras spelare men vi skall lägga ett miljonbud på Stamfordbridges vaktmästare!

PG såg inte nöjd ut:
-Att ta hit nån från den klubben är som att betala för väglöss!
Dennis Trump var dock inte lika negativ utan ville veta mer.
-Att få hit Chelseas vaktmästare är som att få tillgång till ett mäktigt företags allra djupaste hemligheter! Tänk vad mycket han kan lära oss! Vad taktik och strategier han måste hört genom åren!

Dennis Trump tryckte febrilt på sin iPhone,, sneglade mot Sonny samtidigt som han pillade sig i örat med sin exklusiva kulspetspenna:
-Sonny, det går ett Ryan Air om två timmar från Säve... Jag föreslår att du tar detta och tar riktigt god tid på dig i England!...

Inga kommentarer:

Gadgeten innehöll ett fel