måndag 7 januari 2013

Kosläpp på GPA

Studiohisingen och Hisingencalling i egenskap av Jan och Egon bevakade idag Bk Häckens första träning för säsongen. Moestafa El Kabir blev träningssäsongens förste målskytt. Björck var lugn och stabil som mittlås. Dioh hade en strumpa som huvudbonad. Pressen var där och Egon kom i samspråk med GT:s utsände. Balkander morsade vi givetvis på. Tyvärr meddelade Lundström att @bkhaclenofcl inte framfört studiohisingens julrim för hans julklapp till Nasiru från Juluppesittarkvällen. Han var dock mycket nöjd med att nu personligen få det levererat:  "Vi på hisingen vill att du ska ha det gott så pip iväg och träna upp ditt skott(skottfotbollskola)". Mohammed Ali Khan och Moestafa El Kabir var båda mycket nöjda med sina rim.

I ett längre samtal med BK Häckens nye påläggskalv Nasiru framkom att han kommer att träna hårt och vara nogrann med alla bitar för att ta en plats i startelvan. Det framkommer att han känner sig tillfreds i sin nya klubb.

Röster från twitter:

Robin Carlander, Getingarnas ordförande
Slutsats efter första träningen. Det blir Diohs år i år. Kom ihåg var ni hörde det först! :) #BKHäcken #twittboll

@Elkabir88 såg fint ut Kabir. Du utstrålade spelglädje och inre frid över att äntligen få lira boll på Hisingen.

BK Häcken och studiohisingen inleder samarbete

I samband med BK Häckens första träning presenterar studiohisingen det nya samarbetsprojektet med bollklubben. Detta kommer dock inte påverka studions integritet eller det primära uppdraget inom support, bevakning och rapportering. Ekonomiskt är det ett viktigt steg som kommer att skapa nya möjligheter för såväl BK Häcken som studiohisingen.
1


BILDER FRÅN GPA

Kosläppet

Janne provar träningsbollen

Publiken och Calanders gula jacka
Relaterat: GP
Jan 

Inga kommentarer:

Gadgeten innehöll ett fel