söndag 13 januari 2013

Kom igen, gubbe! en dokumentär när det inte blir som man tänkt sig

Det är på senhösten 2012. Studiohisingen satsar högt. Det är dags för redaktionen att ta över som den ledande supporterbloggen i Göteborg och på så sätt svara upp mot dom sportsliga framgångar BK Häcken haft under året. Därför har chefredaktören Kenneth Johnsson, en man som lever för att vinna, i förtid avbrutit sin Thailandsemester.

Men knappt har dom första reportagen och artiklarna lämnat redaktionen förrän den haussade satsningen får fiaskostämpel.

- Jag tror att människan liksom jag drivs av hat och ångest och att det här mörkret som fyller en, det är det som driver människan. - Kenneth Johnsson

"Kom igen, gubbe" är en dokumentär om vinnarmentalitet, självförtroende och vad som händer när det inte blir som man tänkt sig.

När jag började följa Kenneth hade jag en del förkunskap, men allteftersom dokumentären utvecklade sig blev det också nya lärdomar för mig.

- Jag ville förstå vad som var så fantastiskt med att arbeta i mediebranschen. Jag har ju alltid haft en bild av studiohisingen som de goa gubbarnas redaktion, men jag har nog aldrig mött så mycket ångest på en arbetsplats. - Jan


RADIODOKUMENTÄREN "KOM IGEN, GUBBE!" - Kenneth Johnsson
1Studiohisingen

Inga kommentarer:

Gadgeten innehöll ett fel