torsdag 23 augusti 2012

Toppmötet BK Häcken - Elfsborg

Studiohisingen inför det allsvenska toppmötet mellan BK Häcken och IF Elfsborg på Rambergsvallen. Kenneth Johnsson intervjuas och han bekräftar att vårens skyttekung Waris Majeed stannar på Hisingen även efter 31 augusti.Kenneth resonerar även kring det nya begreppet Hen och om det är användbart även inom toppfotbollen. Kenneth anser det. I samband med denna diskussion gör Kenneth några uttalanden som han efter sändningen har önskat förtydliga. Han menar att IF Elfsborg är ett bra lag med duktiga fotbollsspelare och inget annat. Han är säger han i övrigt för ett jämställt och fördomsfritt fotbollssverige och anser att "utvecklingen tack och lov går åt det hållet". När det gäller den videoupptagning studiohisingens reporter gjorde efter sändningen menar Kenneth att han "lurats av reportern" Han menar vidare att reportaget är klippt och därför ger en helt felaktig bild av vad han egentligen sade. "Jag känner inte igen mig alls av det här" var hans kommentar när studiohisingen konfronterade honom med materialet. Avslutningsvis vill han återigen framföra att "ingen blir gladare än jag om vi kan få bort fördomarna som flödar inom den svenska fotbollen."

Vidare analyserar Kenneth situationen för de andra göteborgslagen IFK Göteborg och GAIS. Kjell menar at att det är synd att GAIS dras med ekonomiska problem.

Janne

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken idiot!

Häcken-supportern sa...

Men snälla nån, varför står han och svamlar om att pojkar som inte blivit män kan kallas för hen, att Elfsborg inte har riktiga män i sitt lag, och drar in saker som att om man direkt för över ordet till ett helt annat språk så betyder det höna?

Vad menar han egentligen med att han "blivit lurad" och "inte känner igen sig". Uppenbarligen står han å säger det han gör. Eller hade han manus och nån som tvingade honom till att dra ena hobbyanalysen efter den andra?

Hoppas man kan skriva av det som att han var nervös och inte är van vid att bli intervjuad. Ett tips för framtiden: Har du gett ett helt ok svar på en fråga du inte helt analyserat färdigt för dig själv, då är det fullt rimligt att sluta svara och istället vänta på nästa fråga...

Gadgeten innehöll ett fel