tisdag 26 juni 2012

Visst nappar det i Göteborg - bland havsöring och makrill

Kenneth Johnsson leder studiohisingens nya fiskeprogram Visst nappar det i Göteborg


Jan

3 kommentarer:

Peter bäckman sa...

Verkar vara ett intresant ställe fiska från..där kan även min 3,5-åriga son vara med och fiska...fast fins det någonstans för en fisktokig norrlänning där man kan fiska lite med min lilleman så han får se sin första levande fisk och hålla i sitt spö och inte de som man köper i affären och i fiskestånd. spelar ingen roll vilken fisk det är men vore bra om den gick äta

Studio Hisingen sa...

jag lärde min 3-åring där. ute på piren. Nu vann han sin första fisketävling i helgen. /stanley

Studio Hisingen sa...

jag lärde min 3-åring där. ute på piren. Nu vann han sin första fisketävling i helgen. /stanley

Gadgeten innehöll ett fel