onsdag 4 april 2012

Därför kollapsar Malmö mot BK Häcken

Intervju med Kjell Bulycke inför BK Häckens allsvenska hemmapremiär mot Malmö FF. Klubben som hämtat ett flertal spelare från Hisingsklubben, Ranegie, Friberg, Daniel Larsson och även Jimmy Dixon. Han kommenterar Ranegieaffären och ger sin syn på vilka effekter köpet kan ha för Malmö FF. Han skissar också hur BK Häcken förändrat den taktiska speluppbyggnaden med dom nya förutsättningarna.


Janne
 gp

2 kommentarer:

lord Fredruk sa...

Skulle gärna se en konspiratorisk analys om varför MFF föll så platt på Vallen idag. Kanske var det så att de forna Häckenspelarna INTE ville göra mål mot sin forna klubb? Eller var det så att de inte KUNDE MED att sänka den vänliga klubben som skänkt dem så många talanger? Det osunda förhållandet mellan Malmö och Hisingen måste redas ut! Allmänheten förtjänar svar.

Studio Hisingen sa...

Att Daniel Larsson bränner en straff, och den samma Larsson står ivägen för en reducering i andra halvlek kan te sig märkligt om man ser till diskussionerna som kopplats till honom med profsspel i mer kvalificerade ligor i europa bland annat. Igår var Ranege och Friberg bleka kopior av sitt forna jag dessutom. Killarna kunde inte göra mål på sin moderklubb. Dom förmådde inte. Så Fredrik, dina funderingar ser ut att vara riktiga och adekvata.

//Kenneth

Gadgeten innehöll ett fel