fredag 22 juli 2011

Till BK Häcken

BK Häcken svenska mästare 2011

När höstens löv har fallit ner, och inga färger lyser mer. När natten blivit kall och lång en säsong har klingat ut. När solens strålar inte når, när bara skuggor återstår. Då skall en ljusglimt tränga fram ett guld skall finnas där.

Då tror jag på dig, jag tror det du sa. Jag tror att du hör mig, att du ger min bön ett svar. Jag tror att du är där. Ditt ord skall bära mig. Då tror jag på dig.

11111
Stanley

Lidelsefullt slår hisingsfolket vakt om sitt BK Häcken

BK Häcken har vandrat länge
BK Häcken döptes i 40- talets Sverige med en piska, slets i stycken och sveddes. Hennes själ trampades av fötterna, som stampade gång på gång; kommunen, staten, Jonas Georgsson, Göran Johansson, Anneli Hulthén, alliansklubbarna, långt mer fruktansvärda än något annat. Ändå står hon nu där, i all sin framgång, vid porten till Europa.

Leve BK Häcken

tisdag 5 juli 2011

Kjell Bulycke kommenterar BK Häckens sportsliga nederlag

Kjell Bulycke tycker till om bk häckens sportsliga nederlag så här långt i årets seriespel. Han riktar kritik mot den psykolog som bk häcken anlitade till årets säsong. Han menar även att Peter Gerhardsson och sportchefen Sonny Karlsson bär en del av skulden.gpex ex af afmåndag 4 juli 2011

GAIS organisationen reser sig efter förlust

Förlust mot BK Häcken i 2011 års derby på Rambergsvallen. Detta är inget som påverkar GAIS - ledningen, som redan ser fram emot nya utmaningar för en klubb som trots allt har vind i seglen.

Studiohisingen var med dagen efter och publicerar här en ljudupptagning då Christer Wallin och Mats Persson lägger upp det fortsatta arbetet

Stanley

söndag 3 juli 2011

Wallin - Persson - Framgång på många plan

Att Christer Wallin och Mats Persson gillar att spela musik är väl känt. Nu har de bådas samarbete också skapat ett GAIS för toppstriden i årets allsvenska. Dagens derby känns därför extra viktigt för ett BK Häcken som jagar innerstadslaget hack i häl.

Efter att studiohisingen producerade den närmast självbiografiska videon till Matz- Christerz finns bara gott att säga om de båda, som når framgång på alla plan:


gp
Stanley
Gadgeten innehöll ett fel