måndag 12 september 2011

Polis på plats när Helsingborgs klack skanderade “SvFF – fotbollsmördare”

Under matchen mellan BK Häcken och Helsingborg börjar plötsligt Helsingborgsklacken att skandera SVFF fotbollsmördare. Stämningen blev smått hotfull på arenan och under en period var vi flera besökare som misstänkte att det kunde bli upplopp. Som tur var fanns polis på plats och efter ett tag lugnade det hela ner sig.


stanley 
Reportage: Stanley
Liknande artiklar: Aftonbladet

13 kommentarer:

Anonym sa...

Detta kan vara det mest pinsamma jag någonsin läst, har ni helt missat aktionen mot svff som ALLA allsvenska klubbar utom möjligtvis ni deltog i?!

Nollor!

Anonym sa...

Studiohisingen ha ha ha sicket efterblivet gäng. Kan det ha undgått någon svensk supporter att det sen sent i våras skanderats SVFF fotbollsmördare på nästan varenda arena ? ha ha ha

Anonym sa...

Förstår att ni blir rädda när det kommer en klack som faktiskt sjunger. Kan tänka mig att ni inte riktigt är vana vid detta.

Synd att ni inte verkar ta er utanför ön, det hade varit nyttigt för er att se den riktiga världen. Pinsamt..

Anonym sa...

Haha studiohisingen... Detta kan mycket väl kandidera om en topplacering i nya säsongen av "100 höjdare". Inte undra på att folk vill elda ner rambergsvallen haha...

Anonym sa...

Ja det var tur att den ensamma polisen hade siktet inställt på en korvkiosk eller något nu när detta "upplopp" skedde.. Herregud, detta är ju riktigt pinsamt, det måste ju t.om Häckens fans hålla med om..

Anonym sa...

oj det måste ju bli flera miljoner kr böter till HIF. Not!!!!!! har du levt under en sten dom senaste åren. Du måste ju ha något problem.


SVFF FOTBOLLSMÖRADRE

Anonym sa...

Hmmm...

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Eller sluta.

Det här kan mycket väl vara det sjukaste jag sett på mycket länge. Jag hoppas för alla inblandade att detta är ett skämt. Eller det måste vara ett skämt. Snälla bekräfta!

Anonym sa...

Måste tillägga:

Riktigt snygg header på sidan. Gjord efter grafiska formgivingens alla regler.

Anonym sa...

Hur fan kan man var så totalt humorbefriade så att man inte ser det roliga i denna sidan? Ni är fan som rabiessmittade hundar!

Anonym sa...

Hahahahaha du är ju verkligen helt körd i huvet asså! Vilket jävla stolpskott och frillan på det.

Anonym sa...

Jag tror ni har missat en hel aktion som samtliga svenska elitlags supportrar deltar i.

Det ni hävdar är att ni är emot den svenska yttrandefrihetsgrundlagen (YGL) och tryckfrihetsförordningen (TF).

Ytterstfinsamt!

James sa...

Herrejävlar vad är det för jävla prakt idioter som är ansvariga för Studio Hisingen

Anonym sa...

"Polis på plats" och "Upplopp" ni är nog det största skämtet i Sverige. Snuten skulle köpa en korv och Helsingborgs klacken antog väl att Lagrell hade kommit och kidnappat eran klack då den tydligen inte var närvarande.

Ni är ett skämt.
/Skägg

Gadgeten innehöll ett fel