fredag 16 september 2011

Kjell: "han är snabbast i allsvenskan"

Kjell Bulycke har aldrig sett en snabbare
spelare än Majeed Waris i allsvenskan.

Intervju med Kjell Bulycke angående
Majeed Waris succé i allsvenskan.

studiohisingen: Kjell det vi har sett ikväll det är ett BK Häcken som...den nya tiden...berätta vad är det du har sett?

Kjell : Waris är svaret, det är ledstjärnan det är han vi skall följa och det är han som skall få oss igenom det här och till slut vinna allsvenskan någon gång. Mycket står och faller på Waris skulle jag vilja säga.

studiohisingen: Han är snabb Waris har du sett en snabbare spelare någon gång?

Kjell: Nej jag har aldrig sett en snabbare spelare än Waris. Det finns ingen snabbare spelare än Waris. Vi hade någon spelare som hette Daniel Larsson som vi har fostrat här på Hisingen, men han sprang ju hälften så fort som Waris.

studiohisingen: Varför tror du Waris är så snabb?

Kjell: Han har det från sina förfäder. Han har lärt sig springa sedan han låg i sin vagga Waris. Har han fått kuta omkring. Så att jag tror det är ett genetiskt mirakel, samtidigt som han har haft de bästa förutsättningarna från där han kommer ifrån.

studiohisingen: Men du har även ett BK Häcken som är inblandad i Waris fotbollsuppfostran....vad kan man säga om BK Häckens bidrag där?

studiohisingen: Jag tycker nog att han har blivit lite styvmoderligt behandlad Waris och inte riktigt fått chansen. Sedan vet jag att Gerhardsson inte är så riktigt glad i de korta spelarna....han gillar dom med lite längd...han vill ha en centertanker, men sen så vet jag att Sonny Karlsson har pratat mycket om Waris och hans kvalitéer så att Sonny har haft ett inflytande på spelet Waris om man säger så. Det enda som gäller då liksom det är att han får en boll att springa på Waris. Det är det enda som är viktigt i det här sammanhanget!

studiohisingen: Han behöver inte springa utan boll utan du vill ha Waris att han springer efter en boll?

Kjell: Waris kan bara springa efter en boll och han skall ha en boll att springa efter så att det här att springa utan boll och sånt där det är lönlöst. Det finns ingen som tar hans psyke och kan springa så djävla fort efter en boll som Waris. Och Waris han är en guldklimp. En riktig riktig guldklimp. Han går inte till Malmö FF...han går inte till någon hollänsk liga eller tysk. Jag tror italienarna vill ha honom till slut eller araberna..saudiaraberna som kan betala riktigt...eller han kanske går till Ryssland...Jag vet inte. Det är dom som har mest pengar som tar honom. Laget kan ligga under med 7-0 och han springer ändå efter bollen. Han har ett järnpsyke den här killen.

studiohisingen: Nu fick han göra ett mål idag. Han hade även ett skott i ribban. Hur tror du han tänker i det här läget?

Kjell: Han är besviken förstås men jag tror också han tänker att jag skall bära det här laget hela vägen fram. Han ser möjligheterna. Nu har han fått chansen och han vet sin förmåga och kapacitet och nästa gång så sätter han dom här chanserna.

studiohisingen: I Waris har BK Häcken allsvenskans snabbaste spelare, han har ett järnpsyke och du vill se Waris med mycket boll är det en bra sammanfattning?

Kjell: Där sammanfattade du det bra. Waris är mycket giftig och det kommer att bli ett högt pris på hans huvud om man säger så.

studiohisingen: Kommer BK Häcken att vinna SM-guld med Waris tror du?

Kjell: Jag är tämligen övertygad om det...han nöjer sig inte med en 3:e plats placering eller så va. Waris är här för att stanna och han kommer att bära hela det här laget fram till 1:a platsen.

studiohisingen: Du skall ha tack Kjell för att du tog dig tid.

Kjell: tack

AV: Janneaftonbladet

Inga kommentarer:

Gadgeten innehöll ett fel