fredag 9 september 2011

Intervju efter BK Häcken - Helsingborg - Jag har haft viktproblem

I studiohisingens filmade intervju med Mohammed Ali Kahn och Emil Wahlström som gjordes efter 1-1- matchen mot Helsingborg avslöjar Emil att han har haft betydande viktproblem, men att han nu skall vara i form igen. Studiohisingen som ofta är mycket träffsäkra i sina analyser och som alltid ligger steget före, avslöjade detta redan långt innan Emil nu i officiella sammanhang öppnar dörren för ett problem som finns hos många allsvenska spelare.

Se studiohisingens filmade intervju med Mohammed Ali Kahn och Emil Wahlstöm:af
  

Studiohisingens intervju med Emil från föregående säsong, långt innan han nu offentligt går ut och pratar om sin övervikt: 

Studiohisingens Kenneth T Johnsson får en pratstund med Emil Wahlström. Först var det tänkt att vi skulle träffas på den internationella hamburgerkedjan vid Rambergsvallen. Emil ringer senare och vill ha intervjun på Morgans vid Vågmästarplatsen i stället. När vi kommer fram till restaurangen är Emil redan där. Han pratar med Mohammad som är restaurangchef. Det ser ut som det är något viktigt han diskuterar för Emil talar högt och gestikulerar med händerna. Det märks att de två gillar varandra. Vi presenterar oss och Emil pekar på ett bord som han leder oss till. Emil säger att det är hans bord. Han gillar bordets placering där han kan titta ut på gatans myllrande trafik av fordon och människor. Emil kallar till sig Mohammad och säger "det vanliga med extra sås". Jag beställer in korv och bröd samt en Pucko. När Emil fått in sin hamburgertallrik med ett underliggande lager av pommes som är generöst dränkt i vit sås börjar vårt samtal ta form.


Kenneth: Är du nöjd med säsongen?

Emil: Det gick bra till en början. De första matcherna. Sen kom vi alla in i en svacka. Sen på slutet blev det bättre igen.

Kenneth: Kan du beskriva stämningen i laget.

Emil: Kanonbra.

Kenneth: Försvarsspelet,i synnerhet backlinjen, fick mycket kritik under säsongen. Den kritiken avklingade delvis under de senaste matcherna och snarare förbyttes till hyllningar hos supportrar och journalister. Vad har hänt?

Emil: Vi har ju fått in en del bra spelare säger Emil och slickar i sig såsen som hamnat på skjortkragen. Som är kanonbra och schyssta. Sen är det förstås Khans återkomst också. Han finns där för alla. Hela föreningen har rest sig ur dyn. Här blir Emil plötsligt förändrad, rätar upp sig och blir allvarsam när han börjar tala om Khan. Konungen kommer göra mycket för oss. Jag har dessutom försökt sluta med snabbmaten och det är tack vare Khan som jag har lagt om kosten. Idag är ett litet undantag när jag träffar er på studiohisingen. Jag äter gröt varje morgon numera. Jag gillar ju mat va, men gröt, frukt och grönsaker har Khan sagt att man kan äta ur mycket som helst av. Och så är det ju gott också!

Kenneth: slutligen, vad är dina framtidsplaner.

Emil: Jag vill vinna allsvenskan med BK Häcken.Vi avslutar intervjun och Emil lommar vidare och försvinner in i en spårvagn vågmästareplatsen.


Emil Wahlström går nu ut offentligt med vikten.
Öppnar han dörren för fler allsvenska spelare nu?

En intressant intervju angående Majeed Waris samt en hel del intressanta matchklipp utlovas till veckan.

För studiohisingengpexpressensydsvaftbtheltdnaftexp

Kenneth T Jonsson

Inga kommentarer:

Gadgeten innehöll ett fel