tisdag 30 augusti 2011

Kjell "jag tycker han är självupptagen tyvärr"

Idag blev det klart att Mathias Ranégie lämnar BK Häcken för europasatsande Malmö FF. Nyheten slog ner som en bomb bland häckenssupportrarna då Mathias tidigare deklarerat att han inte lämnar Hisingens stolthet för en annan allsvensk klubb. Studiohisingen har i ett antal reportage under året hyllat målgöraren, men samtidigt har Kjell Bulycke hyst tvivel om den gloria som lyst om hisingssonen.

När studiohisingen når Kjell sent på tisdagskvällen är han fåordig; Tyvärr lyssnar Mathias på fel killar...jag är inte så säker på att det här blir så bra för honom...Han skulle stannat i klubben..det är min uppfattning. Jag får återkomma imorgon.

I reportaget (beklagar ljudkvalitén p.g.a. bristfällig teknisk utrustning), framgår att Kjell redan under sommaren hade en föraning om Mathias intentioner. Framförallt har Kjell återigen visat sig mycket pricksäker i sin analys.


Angående analyser:

Efter att Kjell kritiserade BK Häckens lagledning samt sportchef i mitten av säsongen vaknade hisingsklubben till och har därefter radat upp segrar. Den frostiga relationen mellan Kjell och klubben består, men det är inte långt bort att tro att Kjell fortfarande har ett starkt indirekt inflytande i klubben.


Nu är tiden kommen för Waris. Nu börjar ett nytt kapitel i BK Häckens historia.
WARIS - ARVTAGAREN

Stanleyexp

Inga kommentarer:

Gadgeten innehöll ett fel