söndag 22 maj 2011

studiohisingen - kvalitet föder framgång

studiohisingen.com
Studiohisingens redaktion och studio är lokaliserad på ön hisingens södra sida, nere vid sandbankarna längs Göta älv. Att studiohisingen valt att förlägga sin verksamhet på Hisingen var ett medvetet och självklart strategiskt beslut säger redaktör Kenneth T Johnsson. För det första bor exempelvis jag här på ön och det blir korta resor till och från jobbet, och för det andra är närheten till Göteborg och hela det svenska fastlandet viktig för våra typer av reportage, dokumentärer och nyheter. Det gör att vi har en utmärkt möjlighet att bevaka och skildra viktiga saker som händer i Sverige. Hisingen har sedan ett alldeles unikt läge med närheten till kontinenten och alla de stora frågorna som finns där. Det gör att vi ena dagen kan skildra ett göteborgsderby mellan exempelvis BK Häcken och IFK Göteborg och sedan nästa dag följa händelseutvecklingen i Japan eller vad Kim Källström åstadkommer i Olympic Lyon. I det avseendet liknar vårt upplägg på många sätt andra etablerade medier, som också har en ambition att lyfta lokala frågor samt bevaka världshändelser. Studiohisingens redaktion granskar, skildrar, rapporterar och dokumenterar allt inom sport, nyheter, kultur och nöje.

Axplock från studiohisingen.com:

Artiklar
De obesvarade frågorna om Rambergsvallens framtid
Intervju med christer wallin om GAIS framtid
Efterlysning av tjuven på Vårväderstorget
Hisingslagets succé är svarta börshajarnas våta dröm
SH granskar marknadsföringen bland de allsvenska göteborgslagen
Mohammed Ali Kahn
Upploppen kan inte kopplats till hisingens ungdomar

Musik
Matz - Krizterz - i samarbete med GAIS
Nu skall Rambergsvallen rivas
Häcken är mitt lag

Dokumentär
Bk häcken - åren i skuggan av allsvenskan
Mats och Christer - vem är vem?

Reportage
Nonchalant agerande i byggfrågan drabbar djuren
Olika förutsättningar för de allsvenska göteborgslagen
Skandalerna på Gamla Ullevi
Magnus Haglund - Vinnaren
Nytt oprövat kommunikationscenter på Hisingen

Kenneth T Johnsson

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ang. Åren i skuggan av allsvenskan..

Är det en Häcken keps ni har där? Har letat förgäves men aldrig hittat någon själv.

Lust att berätta var man får tag på en sådan?

Studio Hisingen sa...

Hej, det är en bk häckenkeps som jag köpte för ca 5 år sedan. jag köpte den på vallen. Vet ej om de går att få tag på nu, men bk häcken brukar vara mycket tillmötesgående när det gäller att hjälpa till. Minns att Kenneth en gång slarvade bort sin gula bk häcken mugg. då åkte vi ut till Häckenborg, som högkvarteret hette då. det slutade med att folket där gick ut i köket och letade i diskmaskinen efter en mugg till Kenneth. Åk ut till Gothia park academy och hör efter. På Kepsen, som är snygg, står det BK Häcken 1940 och är som sagt ca 5 år. Hoppas det löser sig!

Janne

Anonym sa...

Ja servicen finns det inget att klaga på, när jag beställt hem varor via webshopen har jag fått varorna körda till dörren!

Frågade pojkarna som säljer souvenirer på vallen om det fanns några kepsar tidigare denna säsongen men det fanns bara mössor. Nu är det sommar så nu får dom allt ta sig i kragen och skaffa fram en keps.

Gadgeten innehöll ett fel