tisdag 8 februari 2011

EXTRA: Dulee på väg till BK Häcken


Stig Töfting tidigare
förebild för Dulee
Dulee Johnsson besökte igår Rambergsvallen för att bevittna när bk häcken besegrade solnaklubben AIK i en match som hisingsklubben dominerade från början till slut. 

Det blev ett kärt återseende för Dulee att få träffa sina gamla riktiga kamrater även om hans tidigare mentor Stig "stickan" Töfting lagt skorna på hyllan sedan en tid. Bk häckens sportchef Sonny Karlsson sade, efter matchen, med allvarsam ton att "vi kan få den här killen på fötter igen" och det gick inte att ta miste på stoltheten hos den lille liberianen, som stod där intill och sparkade i gruset.

Studiohisingen har tidigare kritiserat AIK för att sakna manliga förebilder och att det inte fungerar när man har att göra med de här struliga killarna. Att bk häcken borde ge Dulee en chans då klubben exempelvis har en tung pjäs i Mohammed Ali Kahn, som kan styra upp den här typen av spelare. 

Dulee åter till bk häcken?
Läs artiklarna nedan där det framkommer att Kjell Bulycke redan för flera månader påtalade att BK Häcken borde ta ett ansvar i den här frågan:

Studiohisingen har tidigare föreslagit den här lösningen

Dulee:s problem i Grekland

En annan kille som hittat hem

Mohammed Ali Kahn:s betydelse för BK Häcken

Stanleyaf
aft

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilket extremt dumt j*vla inlägg!
Vill Aldrig någonsin se Dulee i vår fina och välskötta klubb igen.

Gadgeten innehöll ett fel