torsdag 19 maj 2011

Marknadsföring förenar två folkrörelser

COOP verkar för ett gulsvart Hisingen
Studiohisingens Jan Frostman i ett samtal med Kenneth T Johnsson, bloggredaktör, angående att bk häcken i dagarna lanserat en ny marknadsföringskampanj.

Jan F: Handlar du för 500 kr på COOP Backaplan får du ett gratis inträde till valfri bk häckenmatch mot uppvisande av kvitto tack vare ett samarbete mellan hisingsklubben och coop forum. Du får också en gulsvart matvarukasse med bk häcken emblemet på. Är det här rätt väg att gå?

Kenneth T Johnsson: Jag tycker att bk häcken gör en go grej för hisingen. Att alla på hisingen nu har en gul pöse, som man kan handla lite mat i, ha som gympapöse eller ha picknick i pösen bara. Att det finns så bra killar som arbetar i och runt klubben, som gör nytta också. Inte bara en massa reklamjippo och ser casch i allting. Här gör de samhällsnytta.

Jan F: 500 kr, mycket pengar?

Kenneth T Johnsson: Det är som hittat. 500 kr har alla idag och som sagt det är mat det handlar om och inte konsumtionsvaror som gräver djupa hål i plånboken.

Jan F: Samarbetet med coop?

Kenneth T Johnsson: Alla handlar på coop. Så det är ett bra samarbete. Min svärfar har jobbat på coop. Han är en cooperatist. En riktig gubbe. Att man ens överväger att handla på ICA Maxi, som en del gör, det är inte människor som gör detta. Dom är inte mänskliga. Coop är en trevlig affär och har bra varor och så får man återbäring. Bk Häcken och coop har gemensamma ideologiska rötter. De är nämligen sprungna ur folkrörelsen båda två.

Jan F: Tack Kenneth.

Kenneth T Johnsson: Tack.

Jan F

Inga kommentarer:

Gadgeten innehöll ett fel