söndag 6 mars 2011

AIK saknar manliga förebilder

På lördag gästas Bk häcken av solnalaget AIK, som utan att ha några manliga förebilder i laget, värvade Dulee Johnsson från hisingsklubben för ett antal år sedan.

Bk häcken hade en plan för hur de skulle uppfostra Dulee Johnsson, men ledarstaben i solnaklubben ville inte lyssna. Det hela skenade tyvärr iväg ganska omgående och ett handlingsförlamat AIK, utan förmåga att hantera ungtjuren, tvingades när oförmågan hos medspelarna och ledarstaben blev allt för uppenbara att bryta kontraktet med Dulee. På det hela taget blev det en mycket sorglig utveckling för alla inblandade och självklart mycket tungt också för bk häcken, som en gång skapade "fotbollsspelaren" Dulee, för att sedan under de följande åren tvingats bevittna det som sedan blev. AIK:s högmod passerade alla gränser i detta dystra kapitel i klubbens historia .

Se ett av våra reportage här som publicerades i samband med att Dulee blev fälld för sexköp.11

AIK ville ha den här killen till varje pris
expexpexpdnsvdsvdaftaft
Jan F111

1 kommentar:

Anonym sa...

Är ju helt sjukt det du skriver. Hur Dulees problem skulle vara AIKs fel. Detta är ju helt uppåt väggarna. Skrämmande bild du målar upp av verkligheten där individen inte har något som helst ansvar. Även den tyngd du lägger på Dulees omgivning för hans eget beteende. Att du hejar på ett annat lag måste vara upphovet till denna felaktiga tankegång.

Gadgeten innehöll ett fel