tisdag 5 april 2011

Upploppen kan inte kopplas till hisingens ungdomar

Det har varit bilbränder och stenkastning i Backa inatt. Många som nu läser om detta i dagens nyhetstidningar kommer att dra slutsatsen att det är hisingsungdomar som gör det här. I studiohisingens reportage om oroligheterna framkommer en annan bild. En förklaring till det som händer på hisingen just nu, som går längre än det dom traditionella nyhetskanalerna vill förmedla:gp

Se reportaget om oroligheterna på hisingen:2


11
Jan Frostmangp
111
1

22 kommentarer:

Göte Borg sa...

Ungdomar från Spekeröd och Romelanda ansvarige för bränderna!!!?? Men käre nån. Här har vi Hisingens störste humorist.

Anonym sa...

Vi ska inte skylla på ungdomarna, jag tycker helt klart att det är dom vuxna i dessa förorter som bär ansvaret. Man kan hitta lika stökiga ungdomar i hela Sverige men där ställs de inför vuxna individer och liknande utspel som skett i Backa och Rosengård hinner aldrig utvecklas till gärning.

Sedan tror jag inte riktigt ungdomarna fattar hur illa ute dom är. Har man slappat bort grundskolan och halva gymnasiet kommer man knappast få något roligt jobb senare i livet. Likasom många vuxna i dessa mindre attraktiv områden har de ingen drivkraft för kunna göra en klassresa uppåt.

Utan starka vuxna individer i dessa områden kommer aldrig förortsproblemen att lösas. Nu har jag förvisserligen generaliserat ganska grovt, men för att se problem och möjligheter måste man våga förenkla världen.

Jag vill dra alla över en kant och låta dom skämmas för att vara en del i problemen. Hoppas till slut att folk blir arga och tar ilskan till akt att skaffa sig själva bättre arbete eller betyg.

/Anonym

Anonym sa...

Hehe :D

Själv tror jag att det är Norrländska ungdomar som ligger bakom dessa vansinnigheter. Kanske Luleåbor.

Anonym sa...

Vem är det som säger detta i inslaget? Vad baseras det på? Får man sitta och fantisera ihop vad som helst och lägga ut här?

Ta bort sån här skit från Internet för en del idioter kanske tror på människan som säger detta i inslaget

Klas sa...

Det är ju danska poliser som kastar sten, helt klart. Finns ju tydliga filmer på sånt redan på internet så det måste ju vara dessa som kommit hit för att uppvigla och skapa hätsk stämining inför kommande SDU-demo på söndag. Och engelska MI5 har säkert skickat någon ockås. Nu säger ju berätarrösten något helt annat, men hade det funnits subtitel, eller undertext som det ju heter, så hade det klart framkommit att det är dansken som kommit till byn!

Anonym sa...

jag tror att det är missnöjda pensionärer.ha,ha

Micke sa...

Åh du milde... Att man kan vara så blind. Du har nog rätt i en sak, dom kommer nog inte från Hisingen... ursprungligen...

Anonym sa...

Frostman verkar inte ha en aning om verkligheten. Han lämnar väl bara sin trygga villa för att köpa aftonhoran och express-snusket. För det är väl därifrån han får sina fantasier.

Jag tycker Frostman ska ge sig ut i Backa eller Biskopsgården sent på kvällarna. Men det saknar han väl ryggrad att göra. Snacka går ju.......

Anonym sa...

Jag bodde i backa några år, jag vet nog 100-150st hisingeungdomar som kunnat gjort det.

Anonym sa...

Det pågår ett krig på Hisingen, Rosengård i Rinkeby osv .osv. Invandrare mot otrogna Svenskar.

Och Svensken lägger sig platt och gillar "olika"

Anonym sa...

Jaha.. jag bor i Länsmansgården. Så du menar att det är kode-bor som tar bussen hit för att ställa till prblem.? Jag vet inte hur man skall tolka texten och filmen. Men jag antar att det är humor och ironi. Isf är det genialiskt!

Henrik C sa...

Nej jag tror heller de inte är Hisingenungdomar, utan araber och muslimer i alla dess former.

Anonym sa...

HAHA! Men herregud, du måste ju vara lika stekt som jag är just nu. Humor!

Anonym sa...

Det är gamlingarna från serien "Pensionärsjävlar" som ligger bakom!

Alf B sa...

Har dessa ligister från Backa Röd (Blendas/Baron Roger..) inga föräldrar att fostra dom, eller är det ensamkommande skäggisar?

tlps1 sa...

Klart att det inte är etniska Hisingsungdomar,om det nu skulle finnas några kvar?
Det är sandprimater,en totalt onödig massa som befinner sig på denna planet.
När ska ni 7-klöverns blinda höns vakna???

Anonym sa...

Nej du har så rätt, så rätt...Inte är det detta Hisingsungdomar inte, nej, har aldrig varit kommer aldrig bli. Detta är msk som är uppfödda i u-länder i hyddor, sådana som inte vet hur man uppför sig bland människor.

Anonym sa...

ALlvarligt nu. Vilken jävla värld lever du i??

Det är invandrarungdomar som drar runt och gör detta, det är inget jävla påhitt jag kommer med, det är FAKTA!

Vet folk som man känner lite halvt som själva har erkänt att de är med i dessa invandrargäng.

Att sen media och alla annan skit är så jävla fega och inte kan se att det är invandrarungdomar som gör detta, det är ren feghet.


TÄNK TILL NU!

Anonym sa...

Du e la go i hôvvet!
Du menar på fullt allvar att det kommer in "barn" fron Kode å andra ställen för att pissa på farstun hos andra? Du e fan inte itte riktig i hövvet din knickedick!

Studio Hisingen sa...

Här på Hisingen gör vi inte skillnad på folk. Här på hisingen är du respekterad för vem du är oavsett vilken bakgrund du har. Alla som bor på Hisingen innehar hisingens medborgarpass och vi hjälps åt och står upp för varandra. Vi vill inte ha massa insinuanta kommentarer på att det är våra egna som ställer till med dessa busstreck. Det är klart att det är folk utomsocknes som vill Hisingen illa och skriva ner den samma med svarta rubriker i etablerade medier vilket också resulterar i att våran ö får ett skamfilat rykte.

Kenneth T Johnsson
Chefredaktör

Daniel sa...

Var i "reportaget" framkommer den andra bilden? Var är förklaringarna? Och vem FAN är denna Jan Frostman?

Och den så kallade "chefredaktörens" kommentar -Det är klart att det är folk utomsocknes som vill Hisingen illa.

Driver ni med oss eller?
Hur jävla verklighetsfrämmande kan man vara? Snacka om att stå med huvudet i sanden!

Anonym sa...

Hehehe,sicken juvel.Platsar i samma fack som Eilert Pilarm..

Gadgeten innehöll ett fel