lördag 15 januari 2011

Med en Ranégie i storform då vinner bk häcken på Olympia

Studiohisingens utsände Jan Frostman träffar Kjell Bulycke, bk häcken, inför matchen mot Helsingborgs IF söndagen den  första maj.

Ska Ranégie utöka sin
skytteligaledning
på söndag?
J.F: Viktig match på söndag Kjell. Din kommentar om motståndarna från skåne, Helsingborgs IF?

K.B: Ja, HIF är ju ett ganska fåfängt lag, som gärna vill synas och få uppmärksamhet för allt de gör. Vår cheftränare Peter Gerhardsson, som ju har ett förflutet i HIF, innan vi band honom till oss, tänker på ett annat sätt.

J.F: Vad menar du?

K.B: Ja alltså, HIF brukar gärna vilja vinna en del på våren och synas i media etc etc och få lite uppskattning för det. Det är inget vi i bk Häcken imponeras av. Peter har sagt att det är bättre att ligga i "klungan" och spara på krafterna och sedan slå till precis när det avgörs. Det är så vi skall bärga guldet till Hisingen, säger Peter.

J.F: Vad tror du om matchen då?

K.B: Ja men du vet alltså killarna i Helsingsborgs IF kommer ut på Olympia, det är lite grästuvor som sitter fel öh det kanske blir lite kylslaget och då blir dom på dåligt humör och kan inte framföra den här matchen enligt plan, det kan vara en ömmande tå det kan vara en liten blemma på låret och det är klart det kan inte vara roligt att gå 2*45 mot ett bk Häcken som står upp i dom här lägena.

J.F: Du tror på seger för bk Häcken?

K.B: Jag tror på seger för ett bk Häcken med Mathias Ranégie i storform ja. Svaret är ja.

J.F: Tack Kjell för att du tog dig tid.

K.B: Tack Janne
ab
Jan Frostmangp

Inga kommentarer:

Gadgeten innehöll ett fel