torsdag 14 april 2011

Kent Rapp - Jag skapar vinnarmentalitet

Jag har de senaste åren följt idrotten i göteborgsområdet och kan konstatera att det finns en förlorarmentalitet här, undantaget då bk häcken som de senaste åren skördat stora framgångar. Jag har av studiohisingens chefredaktör Kenneth T Johnsson fått i uppdrag att just granska och ge mina synpunkter vad de här lagen som finns i göteborg har för brister och varför dom inte vinner numera, samt att jag även skall bidraga med min erfarenhet om vad som kan förbättras i det "mentala tänket" gällande idrottsprestationerna i göteborgsområdet.

Jag skall dela med mig av en liten historia som gav mig framgång:

Det här var på den tiden jag var familjehemsplacerad i en en liten by i värmland. Jag blev utmanad av några raggare som slog bort min kompis mopedhjälm. Då slog jag den här raggaren på käften och sedan dess fick jag respekt i den där byn. Många av dom här killarna, som var elaka mot min kompis spelade hockey och drömde om att få spela på elitnivå i Färjestad bk som är det lag som är störst i regionen. När jag slog den här drömmande hockeyspelande raggaren på käften, fick jag som sagt respekt med mig. Efter den dagen samlades alla dom här killarna en gång i veckan och lyssnade på mig. Jag gav dom tips om vad jag fick mitt mod ifrån och hur jag vågade utmana dom här större killarna. Därför blir jag extra glad idag när några av mina elever nu får vinna ett sm-guld i hockey med sitt lag Färjestads Bk. Grattis killar!

Efter att under en period ha lärt känna många av grabbarna i bk häcken blir jag inte heller förvånad om dom framemot senhösten står där och lyfter den allsvenska bucklan. Det är dom värda. Och även jag.

Händelsen i Värmland:

studiohisingen följer mig en dag under min promotionturmé:1
1111111111111
För studiohisingen: Kent Rapp11

Inga kommentarer:

Gadgeten innehöll ett fel