torsdag 14 april 2011

Intervju med en glad klubbdirektör

Ett reportage av Stanley
Ni har vid det här laget märkt att jag är tillbaks i det redaktionella arbetet. Jag är mycket tacksam för det och kan inte nog tacka Kenneth T Johnsson för att han givit mig en andra chans. Jag hoppas att kunna göra ett bra jobb utan klavertramp hädanefter och det är meningen att jag främst skall förstärka sportredaktionen.

I det här reportaget får jag en liten pratstund med bk häckens klubbdirektör, Dennis Andersson, som jag känner mycket väl sedan gammalt. Han berättar att han tror att bk häcken kommer att göra en stark säsong och att de kommer att bjuda på mycket bra och underhållande fotboll också fortsättningsvis.

Sedan kom Peter Gerhardsson förbi och vi morsade på varandra. Han hade inte tid med mig då han var upptagen med allt efterarbete som blir efter ett hett derby.

När Makondele sedan kom förbi showade han lite lätt med segergester och jag och några andra grabbar var inte sena att hänga på och hylla vår frisparksskytt.

Tyvärr kom det ett sedan ett par ordningsvakter, som inte visste att jag känner Dennis och alla dom andra i laget. Dom blängde lite surt åt mig när jag stod där och hälsade på mina kompisar i ledningen och killarna i laget. Det lade lite sordin på stämningen...

Jag hoppas att vi alla drar åt samma håll nu,  att marknadsföringskillarna gör sitt jobb, så flera får upp ögonen för den bästa fotbollen i Göteborg, att Jodin börjar spela Bruce igen när Bk häcken gör mål, att killarna gör sitt jobb ute på planen, att Sonny gör några bra spelarfynd framledes, att klacken (som senast utklassade blåvitts) fortsätter att dominera och inte minst att Kenneth T Johnsson fortsätter att släppa fram bra och vassa skribenter på studiohisingen.com. Då kan vi slå hela sverige med häpnad och då kan vi också bli hela Sveriges lag, som IFK Göteborg var när det begav sig.

Se mitt inslag:FORZA HÄCKEN1111111

Stanley111

Inga kommentarer:

Gadgeten innehöll ett fel