fredag 8 april 2011

DERBYEXTRA - chockerande dekadens bland spelarna i blåvitt

Vid en intervju på en raspig telefon med Kjell Bulycke, framkommer en chockerande dekadens bland de unga stjärnorna i Ifk göteborg. Ingen på studiohisingens redaktion kunde i sin vildaste fantasi ana hur illa ställt det har varit på kamratgården. Det tycks intefunnits en ände på excesserna. Och med det nya palatsliknande kamratgården som skall uppföras och där dessa bortskämda snorungar skall inhysas med all dess lyx, kan slå tillbaka på de sportsliga resultaten, enligt Kjell Bulycke.


Många i häckens a-lagstrupp säljer fortfarande 21-lotter på helgerna, mest för karaktärens skull, låter sig Kjell Bulycke meddela (se inslag nedan).


Kenneth T Johnsson11
111111111

3 kommentarer:

Anonym sa...

Avundsjukan är stor verkar det som.

Anonym sa...

Som hisingsbo och blåvit sedan 80-talets framgångar, men med lokal förankring vill jag säga detta: ge fan i dessa löjliga vinklingar. Alla vet att Häckens pengapung kommer från Gothia cup. Gott så och jag gillar Häcken - går då och då på Rambergsvallen. Kan hända t o m byte av färger för mig - men skippa löjsnacket tack.....

Anonym sa...

Förutom detta sagt innan är Gothia Park Academy idag en betydligt modernare anläggning än blåvitts. Så consensus...stora skillnaden är tradition, supporterantal, arena och historiska framgångar. Vet ej löner i Häcken vs Blåvitt(kan ju givetvis gissa..), men träningsanläggning är definitivt inte i Blåvitts favör just nu.
Koncentrera er på att bygga stolthet över Häcken och Hisingen!

Gadgeten innehöll ett fel