söndag 20 mars 2011

"Skrämmande intolerans inom fotbollen" - Dulee sparkas igen!

Dulee i blåsväder
Dulee Johnson sparkas nu från den grekiska klubben Panaitolikos för att han tagit ett par drinkar dagen före match i goda vänners lag. Han har brutit mot klubbens disciplinära regler uppger ordförande Fotis Kostoulas. 

Skrämmande till intolerant ordförande. Då skulle Fotis varit med på festerna i lägenheterna runt eketrägatan. Där var det supa minsann, och liberianerna spottade inte precis i glasen på den tiden, säger studiohisingens expert Kjell Bulycke i en kort kommentar om det inträffade.
1
Kenneth T Johnsson


3 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta, men Johnson är ett (förmodligen) högt betalt proffs, med årslön som vanliga knegare kanske får slita i tio år för. Reglerna är till för att försäkra klubben/arbetsgivaren om maximal prestationsförmåga. Att spelarna i en liten landsortsklubb på vyschan i Sverige tillåts festa före match är knappast jämförbart.

ddayperspective sa...

Hjärnsmälta? Precis som anonym skriver... Betalt proffs och regler är regler just med syftet som beskrivs. Efter den uppmärksammande svenska skandalhistoriken och redan i utförsbacke, kan man ju föreställa sig att det borde känts angeläget för D Johnson att noga följa reglerna som man säkert framhållit för honom. Ja då bär det väl iväg utför ett stycke till då... Använd skallen pöjk - bara inte som hammare...

Anonym sa...

Vi pratar om killen som dömts för kvinnomisshandel och blivit friad för; rattfylla, bedrägeri och våldtäkt pga brist på bevis? Okej, aja han är säkert en bra kille...nötter

Gadgeten innehöll ett fel