fredag 16 mars 2012

Säkra vårtecken på Gothia Park Academy

Ett säkert vårtecken är när bk häckens
 sportchef Sonny Karlsson tar fram sin 
radiostyrda bil.
Det myllrar av aktiviteter på G P A. Mohammad Ali Khan har kommit över tre till antalet drakar som Josef Karlsson, Jonas Bjurström och Chatto med stor nyfikenhet och entusiasm leker med. Drakarna är enligt uppgift av hög kvalitet och ses segla på hundra meters höjd.

Sedan har man sett Emil Wahlström på ystra ben plockat tussilagos och inte utan stolthet visat upp en stor gul bukett av den lilla vårblomman. Waris Majeed  är väldigt glad i vårblommor också sägs det och han är i full färd med att sätta vårlökar i jorden vid träningsanläggningen. Tyvärr finns det inte så mycket odlingsbar jord, då plastmattan har täckt det mesta av ytorna, så man har låtit köpa in pallkragar för att tillmötesgå killarnas behov av att påta i jorden. Alla i laget har fått varsin pallkrage att fritt odla i. Någon har odlat morötter, någon annan har odlat diverse örter. Variationerna bland grödorna är lika många som individer i Häckens spelartrupp.

I en sandhög vid träningsanläggningen ses Andreas Drugge, Jonas Henriksson och Tom Söderberg spelandes puttekula, och Drugge sägs vara en mycket duktig spelare och har en stor läderpåse full med puttekulor.

Ja vårtecknen är många på G P A, men det bästa vårtecknet är nog ändå Sonny som tagit ut i sin radiostyrda bil. Vårdammet ryker när han sladdar runt med bilen, som förövrigt är av fabrikatet Range Rover.

Studiohisingen analys: Den unika harmoni som finns i bk häckens trupp kan leda så långt som till ett allsvenskat guld för hisingslaget.

Här på Gothia park Academy trivs spelarna i bk häcken.
Kenneth T Johnsson

Inga kommentarer:

Gadgeten innehöll ett fel