onsdag 23 mars 2011

Frågan om Rambergsvallen splittrar

Frågan om nybygget på Hisingen har delat upp bk häckens supportrar i två läger. En stor skara av främst de lite äldre supportrarna lyfter fram riskerna med en nybyggnation medan de yngre supporterskarorna som är uppvuxna med kabeltv och tv-spel och som ser de andra lagens betongkomplex poppa upp i den nya arenaboomen självklart också vill ha det de andra har. Inget konstigt med det även om en sådan fartblindhet som tycks råda också kan leda till bakslag, vilket studiohisingen visat i tidigare reportage.

Kjell Bulycke som tidigare varit mycket kritisk till nybyggsplanerna på Hisingen har nu mjuknat i vissa avseenden och kan se att det finns områden som går att utveckla på "vallen" Det frammer i en intervju som vår utsände fick med Kjell i samband med upptaktsträffen inför den allsvenska premiären.

Det är inget fel på Rambergsvallen, säger Kjell och tilägger att han till viss ställts utanför i planeringen av den nya arenan. Det kan varit så att Dennis har kört sitt eget race, säger Kjell. Jag har varit mer fokuserad på det sportsliga i år, säger Kjell. Och för Dennis vidkommande, har jag ingen aning om vad han har haft för sig. Men det står också klart för mig att det finns delar i det här beslutet som kan vara bra på sikt, anser Kjell. Resultattavlan har väl inte fungerat till fyllest,  tjejerna har klagat på de sanitära bristerna i korvbodarna, sen ett nytt plank mot leden hade ju inte gjort skada.... Bara dom ger fan i VIP-läktaren, där man enligt Kjell kan se ända till frihamnen. Det är många som säger att det är kallt att stå där uppe på balkongen när nordanvinden ligger i, men då brukar jag säga till dem att ta på sig ordenligt om man vill ha fin utsikt från bästa plats och se den finaste fotbollen, säger Kjell.
1

Janne Frostman

Inga kommentarer:

Gadgeten innehöll ett fel