måndag 31 januari 2011

Nu höjer vi klassen på fotbollsanalyserna!

Jag är Mr Macho och jag är mycket glad och hedrad över att få tycka och tänka fritt angående fotboll på denna blogg! Precis som ett helrör kan slå hjärnan med häpnad önskar jag att göra så med er också........

Vi rivstartar denna premiär med IK Brages klassiska laguppställning mot Inter i UEFA cupen 1988 hemma på Domnarvsvallen i Borlänge! Se, upplev, njut & beundra!


Så här kommer det snart att se ut på   Rambergsvallen..... det lovar jag!

Håll i hatten så ses vi snart igen :-P
111111111111
Mr Macho

1 kommentar:

Mr Macho sa...

Den fotbollskunniga noterar givetvis att # 9 i IK Brage är vår egen Kims farbror Jonas Källström, som för övrigt Mr Macho mött många gånger på plan när han lirade i Säters IF. Om jag uttrycker mig milt kan jag väl påstå att han inte, som Mr Macho, käkar taggtråd till frukost...... lite av en glaslirare som ofta låg ner och inte stod upp som en riktig man, likt er egna Mr Macho!

Gadgeten innehöll ett fel