tisdag 11 januari 2011

Skulden skall också läggas på AIK

Dulee är nu fått sin dom av Svea hovrätt i den så uppmärksammade sexskandalen. Det var annat när Dulee spelade för BK häcken. Ledningen tog då sitt ansvar och värvade Stig "stickan" Töfting som en manlig förebild för dom här småkillarna. AIK skulle ha den här Dulee Johnson till varje pris, det till trots att BK Häcken påtalade att det är kille i obalans, men på det örat ville dom inte lyssna till.

Problemen visade sig hopa sig, skandal efter skandal, och de manliga förebilderna i AIK lyste med sin frånvaro. På frågan varför man inte hade utsett en manlig förebild till Dulee, efter den första "fyllegrejen", så svarade AIKs ledning att det inte fanns pengar till detta. Enligt Kjell på studiohisingen.com så talar detta sitt tydliga språk, AIK agerar som cynisk arbetsgivare där man bara ser att killen skall generera kassaintäkter, men helt glömt att fostra Dulee till en ansvarsfull medborgare. Nu anser Kjell att Bk Häcken bör ta tillbaka Dulee där Mohammed Ali Kahn redan finns som förebild hos många av de yngre killarna i laget.

Stig Töfting förebild för Dulee Johnsson under hans tid i BK Häcken
Dulee funderar på framtiden
Mohammed_Ali-Kahn_StorMohammed Ali Kahn
Skrivet av: Kenneth T Johnsson

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du måste ju skoja?Ska man behöva en barnvakt till en 25åring?
Nån annan arbetsgivare som ställer upp med barnvakt åt sina anställda?
Dulee är en skadad jävel som ingen kommer få ordning på och ingen är att skylla på än han själv.Synd om självmordsbombaren i Sthlm också?

Anonym sa...

Håller med fullständigt. Känner flera gnagare och de är inte kloka någon av dem.

Gadgeten innehöll ett fel