torsdag 30 september 2010

Mats Härd(sm) ältar om hisingspubliken

Mats Härd har gjort sig känd för sin nedlåtande hållning till Hisingen i allmänhet och BK Häcken i synnerhet. I dagens GP förolämpar han hisingsklacken, som han inte tycker är tillräckligt många till antalet. Se pappersutgåvan.

Gais har hemmamatch i detta derby. Det var GAIS, som spelade en ödesmatch igår. Att det endast sluter upp drygt 3000 till gamla Ullevi är väl knappast BK Häckens fel, Mats?

Varför skall vi utsätta oss för att se fotboll på Gamla Ullevis torftiga gräsplan. Varför skall vi bli sjösjuka av hoppandet på läktaren?

BK Häcken har Rambergsvallen, där bjuder BK Häcken till fest.gp
gp
Stanley

onsdag 29 september 2010

GAIS blickar framåt

gaisFotbollsklubben GAIS blandar och ger rent sportsligt, men hur ser det ut med klubbens framtidsplaner? Studiohisingen.com utsände fick en pratstund, över en öl, med Christer Wallin.

Studiohisingen: Hej Christer. Du har det svåra uppdraget att leda Gais i de sportsliga och ekonomiska frågorna med alla dessa röda siffror i boksluten. Vad är det som driver dig att arbeta med en förening där existensen är hotad och vad man idag kan se är rejält på deken? Vilka åtgärder görs idag för att vända på det här?

Christer: Idag sköts ekonomin alldeles för slapphänt och det behövs göras omfattande sanering för att få skutan att segla igen. Vi måste se över alla kontrakten. Det har varit alldeles för slentrianmässiga avtal som förlängts år efter år. Sedan har det varit väldigt exklusiva avtal med förmåner som saknar proportioner. Grabbarna har haft det för bra helt enkelt å de senaste.

Studiohisingen: Blir det några nyförvärv när transferfönstret öppnar här efter säsongen?

Christer: Jag scoutar lite lätt i närområdet, i småland, bohuslän, halland och västergötland. Du ska veta vilka talanger som finns häromkring.

Studiohisingen: Vad menar du? Finns dom så nära? Många klubbar har bilaterala relationer med Afrika, Sydamerika etc.

Christer: Visst har vi tjänat en hacka på det viset, men det har varit trögt, så mycket krånglig juridik och sånt….och invecklade kontrakt. Nej, det är inte vår grej. De här sönerna från exempelvis halland har ingen föreningstillhörighet ens, det är bara att hämta dom på gårdarna. Det är gott gry i dessa killar, dom är av rätta virket kan man säga. Det finns många fördelar med dessa killarna, de klagar aldrig och visar den yttersta lojaliteten.

Studiohisingen: ok, om vi pratar klarspråk. Hur kommer du få in pengar till gaiskassan?

Christer: Jag har ett väldigt fint samarbete med näringslivet. Verksamheterna runt norra gårda och en del småverkstäder vi högsbos industriområde är väldigt positiva till Gais, så där har vi en massa reklamintäkter att hämta. Vid upptaktsträffar brukar vi också ha pokermaskiner vilka drar in en hel del kosing. Jag har på nära håll sett vad dessa maskiner gör med människor, de blir som förtrollade och matar dem med hundralappar. Det kommer att stå en maskin hemma hos Lundgren  där vi skall ha  våra sammankomster inför matcherna. Sedan finns det ju en del att göra på souvenirbordet, det är klart. Nu i höst skall det ju också göras en jubileumsplatta med gais. Det är sagt att våran egen lilla kelgris Håkan Hellström kommer visst ha med tre låtar på skivan. Ja, Håkan är en bra guldkalv för gais. Skall tilläggas att även vi inom organisationen har snickrat ihop en låt som vi också tror mycket på. Plattan kommer sälja som smör!

Studiohisingen: Tack för Intervjun Christer.

Förhansvisning av Matz Christerz bidrag till jubileumsplattan


afgpdnexgpafafaf
Kennet T Jonsson

Vårväderstorgets nya resebyrå

Vi på studiohisingen.com vill slå ett slag för den etablerade resebyrån som finns på vårväderstorget. Idag arrangerar byrån resor till Asjchabad, Bagdad, Libanon och Sana. Resebyrån hälsar våra utsända från studiohisingen att flygturerna kommer utökas under 2011, med resor till bland annat Ulan Bator och Dacca.Då vi uteslutande har våra avgångar från Säve flyplats hisingen, drabbas vi för närvarande inte av den pågående flygteknikerstrejken.

Läs om problemen på Landvetter
11111111

Kennet T Jonsson

tisdag 28 september 2010

Polisen nöjd med Black army

Det fanns en beredskap när aik kom till Hisingen. Skandalscenerna med vandaliserade bussar, hot mot spelare i Levski Sofia och inte minst mot uefas personal satt fortfarande på näthinnan hos Kjell Bulycke och präglade mycket av hans säkerhetstänkande inför matchen.
När solnaklubben kom på besök till Rambergsvallen valde vi att stänga ölserveringen invid bortaklackens sektion, förklarar Kjell. Beslutet var en försiktighetsåtgärd då en majoritet av individerna i den black army's klacksvans har svårt med sin måttlighet vad gäller alkoholintaget. Dessutom blir ofta den här typen av supportrar aggressiva när de dricker öl.

Ett kvitto på att detta var rätt beslut fortsätter Kjell, är att polisen denna gång gav ett bra betyg till klacken, som uppförde sig på ett föredömligt sätt under hela matchen.

Kjell avslutar med en uppmaning till aiks organisation “Det flata ledarskapet inom Aik har en del att lära av oss här på Hisingen. De här killarna i aik kan uppföra sig och i flera fall också koncentrera sig på spelet under perioder, om de bara bemöts med respekt och där vi kan erbjuda ett alternativ till droger, som alkohol och annat som ungdomar håller på med... Den här gången valde vi att servera kaffe och hembakade bullar i halvlek. Vilket också var mycket uppskattat av aiks killar som besökte Rambergsvallen. Det behövs inte mer än så”

Mer om Kjells planering inför matchen

ölservering rambergsvallenmaölservering rambergsvallen 2

1111111111111afdn1afgp
Skrivet av Stanley

Håkans idoler sjunger på sista versen

Det är en ny kille i stan
håkan hellströms utmanare från hisingen
BK Häcken 
På onsdag möts BK häcken och GAIS i ett mycket viktigt derby. Kanske t.o.m. det viktigaste på 00- talet i Göteborg. Gais och Håkan kämpar för överlevnad i landets högsta serie och Bk häcken vill skicka ner de gröna långt ner. För en lång lång tid.
Studiohisingen erbjuder redan nu ett förderby.
“Gårdakvarnar och skit” ställs här mot den vassa utmanaren “Bk Häcken är mitt lag”. 
VS
Utmanaren
BK Häcken är mitt lag

Ska vi säga Bk Häcken – gais 1-0 i detta musikderby?
gpafafexexdnaf
Stanley

söndag 26 september 2010

Splendid – en fullvärdig arvtagare

Inknödd bland ungkarlshotell och grå betong ligger Splendid. Restaurangen har två spelautomater och ett biljardbord. Splendid överraskar; det är rent, trevlig kypare, snabb effektiv service. Raggmunken, lingonsylten och fläsket var en fröjd för gomseglet. Splendid har också ambitionen att ta över helt efter Whoopsi Daisy och bli Häcken och Getingarnas officiella supporterpub och har väl i princip redan vunnit den dragkampen. Ölet är gott och billigt och puben bjuder på en trevlig atmosfär.
7123 4 6

Stanley

lördag 25 september 2010

SLAGET STÅR VID GAMLA ULLEVI

bk häcken - ali khan
Budkaveln går genom hisingens socknar.
Kung Mohammed Ali Khan vill marschera mot staden Göteborg. Han har valt plats
för sin första stora strid. Vid gamla Ullevi kommer det stora slaget att
ske, här vill Mohammed Ali Khan besegra den gajsiska armén. Ty detta Babels
torn skola indränkas av det gulsvarta havet. Vi vill härmed uppmana alla
med börd av hisingen att  besegra och erövra detta tempel av högmod och fåfänga.
Låt den 29 september bli en historisk dag.

babels torn
Kungens reaktion på stadsbyggandet och arenabygget Gamla Ullevi blir att han vill
"skapa förvirring i deras språk, så att den ene inte förstår vad den andre säger".

GP
Skrivet av Kennet T Jonsson

fredag 24 september 2010

TERO FÅR EN NY CHANS

Som ni nog många minns krockade BK Häckens allsvenska premiär med Tero Smileys traditionella spelning på Florens. Förra året drog Tero en stor entusiastisk publik, men årets spelning täckte knappt hyran på släpkärran för stackars Tero. Det var ödsligt på dansgolvet när konserten väl gick av stapeln. Nu får Tero sin revanch. I samband med derbyt på onsdag kommer Tero åter göra ett försök på Florens och han hoppas då på en månghövdad publik.

IMG_0679 111111111
11111111111111111111111exaf1
Stanley

torsdag 23 september 2010

Fastighetskillarna överraskades mitt i matchen

Bk Häcken har som de flesta känner till satsat ganska mycket på den nya VIP:en i år. Detta har inneburit att gräddhyllan sakta men säkert eroderats på folk. Nu senast fanns ingen enda själ på plats vilket är anmärkningsvärt eftersom fågelperspektivet är oslagbart och nästintill i klass med Gamla Ullevi.

Nya vipen har å andra sidan haft en fantastisk inledning med mycket folk och en go stämning under detta första halvår. Därför var det överraskande att polisen skulle dyka upp helt oanmäld till Aik matchen. Många VIP tvingades tyvärr hastigt ge sig av, bland annat hela fastighetsgänget, som annars bidrar en hel del till inramningen. Några av killarna fastnade i taggtråden på planket bakom sektion L och fick uppsöka vårdcentralen vid Backaplan. Kvar blev ett fåtal och det satte sig direkt på stämningen. Till det förlorade också Bk Häcken matchen.

Gamla VIP:en snart ett minne blott
Polisen på plats vid BK Häckens nya VIP tält
Polisbilen parkerad på ett sätt som är svårt att upptäcka för VIP
AF gp dn svd
Stanley

tisdag 21 september 2010

Det grova överfallet mot vår mittfältsgeneral

Extra: Nu har även Kenny Pavey slagit till

DSC_0515
Vår viktiga mittfältsgeneral, John Chibuike, kan vara ur spel för en lång tid. Stämplingen från Helgi Danielsson i matchen mot aik, var bland det fulaste jag skådat på en allsvensk fotbollsplan.

Kungen kommer, om det krävs, utse en ny befälhavare över styrkorna på mittfältet. Den 29 september marscherar vi mot Göteborg.
ali khan
Budkaveln går genom hisingens socknar. Kung Mohammed Ali Khan vill marschera mot staden Göteborg. Han har valt plats för sin första stora strid. Vid gamla Ullevi kommer det stora slaget att stå, här vill Mohammed Ali Khan besegra den gajsiska armén. Ty detta Babels
torn skola indränkas av det gulsvarta havet. Vi vill härmed uppmana alla
med börd av hisingen att  besegra och erövra detta tempel av högmod och fåfänga.
Låt den 29 september bli en historisk dag.
Ali Khan på Rambergsvallen
DSC_0510 DSC_0511 DSC_0512
 Kung Mohammed Ali Khan har dragit sig undan för se hur han skall formera styrkorna efter det grova överfallet från Helgi Danielsson, Aik


Extra: Nu har även Kenny Pavey slagit till

Skrivet av Stanley

Vakna Sverige!

Ingrid har sålt tidningen så länge hon kan minnas. I ur och skur står hon där och möter medborgarna. Ingrid är ett mycket uppskattat inslag på Vårväderstorget. Här ses hon med en yngre förmåga som tar över försäljningen av tidningen den dag Ingrid inte orkar längre.

vårväderstorget kpmlr
Hennes kamp för solidaritet och rättvisa får inte vara förgäves. Vakna Sverige!

11111111111111111
Skrivet av Janne

måndag 20 september 2010

Så vinner de rättfärdigas lag

Det röda blodet från världens hörn strömmar genom Hisingens hjärta. Det friska blodet ger ön dess syre och kraft. Om Sverige stryper detta tillflöde av kraft och energi dör Hisingen. Hisingen behöver mycket blod till sitt kraftfulla hjärta.

BK Häcken har spelare från Afrika, Sydamerika, Mellanösten, Ludvika och Lundby . Bongorytmerna dånar i spelargången innan match. Matchen som Bk Häcken vinner då de här arbetarkillarna sliter sig blodiga för att bärga guldet till Hisingen och till alla andra som står för, Vi gillar olika.

När vaktmästare Göran kommer till Rambergsvallen för att göra sitt dagsverke startar han alltid upp med den arabiska hymnen Hisingen o Hisingen.
1

Skrivet av Janne

söndag 19 september 2010

Den politiska glöden runt Rambergsvallen

När jag går på mina matcher finns två partier som enträget står där och delar ut sina flygblad. Det är Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. När jag varje dag gör min lov över Vårvädertorget för att handla min dagstidning och mitt snus blir det än mer rött. Senast för ett par dagar sedan fick jag köpa ett partiprogram av socialisterna för 10 kr (självkostnadspris).  Killen som sålde programmet hade en glöd som jag bara ser hos killarna i Bk Häcken annars. Läs så förstår du min glöd sa han. Vid ett annat tillfälle blev jag stoppad av Ingrid, en 80-årig anarkist med samma glöd. Bk Häckens glöd.

RambergsvallenRambergsvallen
Vårväderstorget Ingrid har sålt tidningen så länge hon kan minnas. I ur och skur står hon där och möter medborgarna. Ingrid är ett mycket uppskattat inslag på Vårväderstorget. Här ses hon med en yngre förmåga som tar över försäljningen av tidningen den dag Ingrid inte orkar längre.
För mig är Bk Häcken rött idag

MiljöpartietPå den sista dagen, i matchen mot AIK, kom också Miljöpartiet till Rambergsvallen. Kan vara ett alternativ för den som vill vara radikal.
 
Skrivet av Stefan

lördag 18 september 2010

Johan lämnar i good standing

Nu har Johan Lind bestämt sig. Efter den här säsongen lägger han skorna på hyllan. Johan har under sina år i BK Häcken varit mycket uppskattad såväl av supporters, som av folk i och kring laget. Johan har slutfört alla sina uppdrag och alltid visat lojalitet i organisationen. Han lämnar i good standing. Det är få lag förunnat att ha en sådan spelare, som aldrig sviker sitt lag, utan lever hela sitt fotbollsliv för den klubb som en gång gav honom chansen. Studiohisingen vill med detta framföra vårt varmaste tack till Johan för alla dessa år som han kämpat för vårt lag.

I detta klipp, av studiohisingen, hyllas Johan Lind av BK Häcken klacken under ett av alla sina framträdanden på Rambergsvallen.


Till GP
11111
Skrivet av Stanley

fredag 17 september 2010

Black army gästar Hisingen


På lördag gästar solnalaget aik Rambergsvallen. Vid förra tillfället aik besökte Göteborg hällde någon en öl på aik:s Bojan. Vilket tydligt framkommer i den här ljud och bild upptagningen.
Studiohisingen har talat med Kjell Bulycke, BK Häcken. Han tror inte att detta kan komma att hända på Rambergsvallen. Vi har bara en ölkran på vallen säger Kjell  och den står olyckligtvis invid bortaklackens sektion. Då aik har mycket stor klack, med många drogpåverkade, blir det svårt att ta sig förbi dit och förhoppningsvis ägnar getingarna sig istället åt att heja fram sitt eget lag fortsätter han.
Skrivet av Stanley

torsdag 16 september 2010

Sveket från morgontidningen

Jag bryggar mitt kaffe och hämtar min Göteborgsposten i brevinkastet. BK Häcken spelade igår en mycket viktig match mot Mjällby AIF och jag är ivrig att läsa allt om matchen. Det är därför jag betalar för min morgontidning. Jag slår upp tidningen och möts av ett helsidesuppslag om Zlatan igen. BK Häckens match nämns i en närmast notisartad artikel. Hur länge till kan GP blåsa 130 000 hisingsbor på en ordentlig bevakning av detta så spelskickliga och framgångsrika lag?Skrivet av Stefan

onsdag 15 september 2010

Flamingon från Hisingen sätter bollarna!

BK Häcken fick bara oavgjort mot nykomlingen Mjällby AIF borta på Strandvallen. Det dåliga vädret och det myckna regnandet gav fördel till Mjällby AIF då det passar bättre deras gris - och långbollsfotboll.
Mathias Ranégie
Flamingon från hisingen “Mathias Ranégie” nära att bli matchhjälte med sina 2 mål mot Mjällby AIF. 


Skrivet av Stefan

Bk Häcken möter Mjällby: göteborgspostens stora svek

Jag bryggar mitt kaffe och hämtar lokaltidningen i brevinkastet. Ikväll spelar BK Häcken en mycket viktig match mot Mjällby. Laget har god chans att bli göteborgsregionens bästa lag i årets allsvenska. Jag slår upp tidningen och möts av ett helsidesuppslag om Zlatan igen. BK Häckens match nämns i en närmast notisartad artikel. Hur länge till kan GP blåsa 130 000 hisingsbor på en ordentlig bevakning av detta så spelskickliga och framgångsrika lag?

För övrigt har jag noterat att endast Socialdemokrater och Vänsterpartister delar ut sina flygblad vid Rambergsvallen. En oas för en som vill vara fri från sverigedemokrater en liten stund.

Skrivet av Stanley

måndag 13 september 2010

Hisingens supporterrestauranger

bk häcken !Nu startar arbetet med att utse årets supporterrestaurang på Hisingen. Under hösten kommer vi att presentera ett antal restauranger som på olika sätt stödjer Bk Häcken. I de flesta fall genom att de har en Bk häcken tröja, halsduk eller poster på väggen. I november kommer sedan en omröstning att hållas. Fina priser utlovas!

Skrivet av Stefan

Gårdakvarnar planerar en “kupp” på gamla Ullevi ikväll

                                                IFK_GT~1                       gais
                                                         IFK Göteborg – Gais Gamla Ullevi 19:00 ikväll                                                                       
Med nedanstående uppmaning skall följande text sjungas av GAIS supportrar under Blåvits inledningshymn “Snart skiner poseidon” ikväll:
hämtat från Gårdakvarnar:
Var en Kamrat!
Snart derby. Denna härliga folkfest i sann göteborgsanda!
Vi i Gårdakvarnen ser särskilt fram emot motståndarnas goa inmarschdänga och uppmanar alla äkta gaisare att sjunga med så vi får den där äkta goegöbbekänslan på måndag. Därför publicerar vi texten i sin helhet så du kan plugga in den under helgen.
GAIS VERSION AV BLÅVITS INMARCHLÅT
När vi går på pissoaren och bajsar i ett handfat
med brunt stank ifrån kanalen minns vi skit som mat
och vi minns första gången när änglarna sket
hur det värmde över ansiktet som smet
ooooh när vi bajsar våra tömda tarmar
finns det alltid nån med skiten kvar
född ur röv och tarm med blodigt skav
för skiten som oss Torbjörn gav
vi såg hur du krysta' vi såg hur du sket
med bajs på kinden och papper i hand
med längtan i röven du stod där och sa
snart skiter Pisseidon på Blåvitt ida´
ooooh när vi tömmer våra tarmars gas
finns det alltid nån med skiten kvar
bajs ur röv finns på plytet kvar
för vi skiter alltid med äääänglarnaaa
ORGINALTEXTEN
Snart skiner poseidon
När vi går genom staden över broar och torg
med doft av salt ifrån havet minns vi glädje och sorg
Och vi minns första gången när änglarna sjöng
hur vårsolen värmde och vintern var glömd
Åh... När vi kastar våra tomma glas finns det alltid någon med hjärtat kvar
Födda ur hav och himmel står vi kvar, för vi glömmer aldrig denna stad
Vi såg hur du haltade, vi såg hur du sprang
Med tårar på kinden och hjärtat i brand
Med längtan i bröstet, du stod där och sa:
Snart skiner Poseidon och Blåvitt står kvar
Åh... När vi kastar våra tomma glas finns det alltid någon med hjärtat kvar
Födda ur hav och himmel står vi kvar, för vi glömmer aldrig Änglarna
“Alliansklubbarnas reaktion på bygget blir därefter att dom vill
skapa förvirring i sitt språk, så att den ene inte förstår vad den andre säger"
 gamla ullevi
Gamla Ullevi/babelstorn

Se också detta:

Skrivet av Stanley

Därför hånas Sverige idag

Jo, svaret ligger i det plågsamma övermodet och fåfängan alla kan se att Erik Hamrén har, men ingen tycks besväras av. Att bänka Kongo Kim är den yttersta klämtande varningsklockan på det. När Kim byttes in igår och efter några minuter blev varm i kläderna tog han sakta också tag i taktpinnen, sög åt sig bollarna och fördelade dessa till var och en av de svenska spelarna. Han stegade fram vid de fasta situationerna och slog ett par riktigt bra hörnor. Precis som han en gång gjorde på Rambergsvallen. Ett lugn spred sig i laget som sakta kunde återta förlorad mark. Nu var det för sent denna gång, men kvalet är inte kört än. Nu behöver Svenska fotbollsförbundet ersätta Hamrén snarast och anlita en riktig fotbollstränare som kan göra ordentliga verklighetsanpassade laguttagningar då de bästa ska spela. Som vågar stoppa inflödet av de som helt saknar balans och bollkänsla (Elmander), total avsaknad av spelförståelse (Granqvist), är mer upptagen med att pilla med frisyren (Toivonen).

Wernbloom kan vara kvar på planen, och Svensson. De kan backa upp Kongo Kim från Hisingen.


Stefan

lördag 11 september 2010

Makalöst dumt av Katrin

Katrin Zytomierska sätt att lura till sig tittare var inte schysst gjort.

Läs om hennes osympatiska upplägg här:

Aftonbladet

Edwin

onsdag 8 september 2010

Morgan det enda rätta

Att Bodström får stiga åt sidan för Morgan är ett beslut som visar att socialdemokraterna nu tar på största allvar att förnya partiet och inte minst att ge partiet en lite tuffare framtoning. Jag tycket att det var rätt beslut.
12345678
Stefan Bengtsson

Kim Källström - en gång en kalv på grönbete

Kim Källströms första träningsgräs Fjärdingsplan
Ingen har kunnat undgå Bk Häcken- ikonen Kim Källströms landslagssuccé i matcherna mot Ungern och San Marino. Krosspassen och skotten, som är av yppersta världsklass. Nu är det dags för Holland. Studiohisingen backar bandet och beger oss till den plats allt en gång började. Med oss har vi Kjell, som minns Kim mycket väl.

På den tiden Kim Källström spelade i Bk Häcken hette det fina träningsgräset Fjärdingsplan. Anläggningen finns fortfarande kvar och och ligger precis bakom Hisingehus ett stenkast från Kvillebäcken. Här berättar Kjell för Studiohisingen, att när Kim tränade på det frodiga grönskande gräset gick tanken närmast till en kalv på grönbete...

AF

Skrivet av Stanley

Ny superbank på Hisingen bryter upp gamla strukturer


När den mycket ambitiösa och duktiga personalen på Swedbank Wieselgrensplatsen, Hisingen fick ryktesvägen information om planerna för den nya superbanken blev det spontana glädjerop i lokalen. Länge har banken fått stå tillbaka resursmässigt för de lite finare adresserna på exempelvis Avenyn och Nordstaden. Nu när det ser ut som att SEB går in kan detta innebära en fantastisk möjlighet för detta gedigna bankkontor, som inom Swedbank inte har fått det erkännande den förtjänar.

11111
Kennet T Jonsson

tisdag 7 september 2010

Ett Bk Häcken på alla plan

Leif Nilsson på gott humör
Sabine Söndergaard viktig pusselbit i göteborgsfotbollens maktspel
Bk Häcken profilen Sabine Söndergaard är nyutnämndes under gårdagen till vd för Göteborg & co.

Stämningen timmarna efter presskonferensen var enligt GP mycket uppsluppen. Avgående vd Leif Nilsson höll hov inför den samlade pressen och var blixtsnabb på GP:s utsändes fråga om Sabines kvaliteter. Hon är charmig, tydlig och samarbetsvillig sade han mellan tuggorna från den väl tilltagna plockmaten.
                       http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.439975-ny-vd-for-goteborg-co
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2125809/10-fragor-till-sabine-sondergaard
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2124256/sabine-sondergaard-tar-over-goteborg-co


Skrivet av Stanley

fredag 3 september 2010

Studiohisingen kommenterar tabloidpressen

Förbundskaptenen Bertalan Bicskei skickar hem killarna Dulee Johnson och Dioh Williams från landskampsamling inför matchen mot Zimbabwe, för att de tagit ett par drinkar på hotellet Krystal Ocean View i goda vänners lag.  Skrämmande till intolerant förbundskapten. Då skulle Bicskei varit med på festerna i lägenheterna runt eketrägatan. Där var det supa minsann, och liberianerna spottade inte precis i glasen på den tiden. 

Skrivet av Stefan
Gadgeten innehöll ett fel