fredag 26 februari 2010

Ing-Marie

Ing-Marie har gått på många minor i sitt liv, nu har hon flyttat till Hisingen och fått rätsida på sitt liv. Hon trivs väldigt bra på hisingen och hon har fått nära vänner i området där hon bor. En kväll när kommer hem från jobbet känner hon en smärtsam oro i hela kroppen, hon vet inte vad det är och var den kommer ifrån. Hon har några öl i kylskåpet som hon knäcker framför tv:n.

onsdag 24 februari 2010

MIN DUVA (du är på flykt ikväll)

Bröllopsvals
text och musik Hisingen.in
Du dansar framför mig din spretlugg är sprayad du rör dig så vackert du är sminkad så färgad Du ser mina lofers dom har jag just putsat med den finaste skokräm en riddare är rustad Rosenbladen på golvet det glittrar i spotlights när klockan slår tolv sen jag i vit kostym och du i tights Nu är jag kär på riktigt du luktar av frukten du andas i mitt öra jag blir yr av fukten Min Duva du är på flykt ikväll min duva du är på flykt Du ser min klocka den lyser av sig själv den blänker i natten som en skummande älv Min fågel du svävar ovan mitt bröst min tabac den doftar du söker min tröst Snart ska vi gå hämta min kavaj lämna det här stället du ska inte vara skraj Varför så ängslas när du har en vän jag är stark ikväll nu är jag kär igen Min duva du är på flykt ikväll min duva du är på flykt

måndag 15 februari 2010

Vårväderstorgets nya resebyrå

Vi på Hisingen.in vill slå ett slag för den etablerade resebyrån som finns på vårväderstorget. Idag arrangerar byrån resor till Asjchabad, Bagdad, Libanon och Sana. Resebyrån hälsar våra utsända från Hisingen.in att flygturerna kommer utökas under 2010, med resor till bland annat Ulan Bator och Dacca.
4 1
Fågelperspektiv:

tisdag 9 februari 2010

Tobakshandlaren

Här inbäddad i riktig betong från Rödbo schakt huserar den idag kanske bäste tobakshandlaren på Hisingen. Alltid bra service, alltid färsk tobak. Då spårvagnspåret går ovan kioskens tak, kan man med fördel ta sig dit med de allmänna kommunikationerna. Gör ett besök - du blir inte besviken på varorna!
IMG_1260IMG_1258
Fågelperspektiv:
Gadgeten innehöll ett fel