söndag 5 december 2010

Många frågetecken kvarstår vad beträffar rivningsarbetet av Rambergsvallen

BK Häcken har haft sitt höstmöte och av detta framkom ett par intressanta saker. Det finns fortfarande strömningar inom klubben som vill byta namn på föreningen och det är mäktiga och inflytelserika herrar som driver namnbytesfrågan. Detta hotar naturligtvis kvarterslaget häckens fortsatta genuina existens och studiohisingen vill återkomma i saken så fort en fullständig analys av situationen är färdigställd.

När det gäller Rambergsvallen var beskeden från ledningen otydliga och det aviserades om byggstart för den nya arenan till tidigast 2013. Flera frågor förblev dock obesvarade. Studiohisingen har talat med Kjell Bulycke som ser framförallt några centrala frågor som ledningen inte vill arbeta vidare med. Om Kjell inte får raka besked i dessa frågor kan det bli aktuellt med en namninsamling, enligt Kjell.

Kjells frågor;
Vad händer med djurbeståndet på Rambergsvallen, var skall alla djuren ta vägen när det byggs nytt?
Vad händer med VIP:en? Kommer det byggas en lika suverän VIP på den nya arenan?
Vad händer med de mindre bemedlade pensionärerna som har haft möjlighet från sin balkong se kvalitativ fotboll?
Vad händer med vaktmästarens stora garage, kommer han få samma stora utrymme som idag?
Vilka konsekvenser skulle det medföra ifall vi får plastgräs, vad händer med den mylla som är mat för all flyttfågel som besöker Rambergsvallen?


Nu ligger bollen hos ledningen i BK Häcken och byggherren för det kommunala bolaget Higab.

Utsikt över Rambergsvallen från den nuvarande VIP:en.
Varje del av spelet kan här följas med fri sikt 
11111111111111111111111111
Skrivet av: Janne

4 kommentarer:

Krösemaja sa...

Hejsan, har länge nu följt er blogg och tycker att den är strålande! Vad jag undrar är om den är seriös eller ironisk då jag själv tycker att ex. VIP-platserna inte är av högsta kvalitet.

Studio Hisingen sa...

Hej Krösemaja!

Studiohisingen har förstås större ambitioner än att vara en dussinblogg som sysslar med ironi. Nej, vi jobbar för hisingens väl och ve och ser hisingen ur ett annat perspektiv bara. Kul att du följer bloggen och jag kan lova dig att den är fullständigt seriös och kommer så vara!

/Kenneth

Don Vice Jonson sa...

Jag håller med Krösemaja, en härlig blogg.

Men undrar lite över vad Miamis målsättning är med bloggen...

Studio Hisingen sa...

Hej Don Vice Jonson!

Miamis blogg vet jag inget om. Redaktionen på studiohisingen gillar miamis insatser och kan studiohisingen bidra med komplementeringar så är vi glada för det! Studiohisingen är oberoende, det är inte miami förövrigt! Tack för visad uppskattning skall sägas. Studiohisingen står fortfarande kvar i startblocken och publiken kan förvänta sig se produktioner i större volymer under 2011.

/Kjell Bulycke

Gadgeten innehöll ett fel