måndag 14 februari 2011

Olika förutsättningar bland stadens lag

Vid en intervju på en raspig telefon med Kjell Bulycke, framkommer en chockerande dekadens bland de unga stjärnorna i Ifk göteborg. Ingen på studiohisingens redaktion kunde i sin vildaste fantasi ana hur illa ställt det är på kamratgården. Det tycks inte finnas en ände på excesserna. Och med det nya palatsliknande kamratgården som skall uppföras och där dessa bortskämda snorungar skall inhysas med all dess lyx, kan slå tillbaka på de sportsliga resultaten, enligt Kjell Bulycke.
disciplin

Många i häckens a-lagstrupp säljer fortfarande 21-lotter på helgerna, mest för karaktärens skull, låter sig Kjell Bulycke meddela (se inslag nedan).


Kenneth T Johnsson

2 kommentarer:

Anonym sa...

alltså, jag håller inte ens på Lättmjölk från Delsjön men kan ändå inte låta bli att kommentera denna janteblogg?

Resultat talar väl för sig själv och mig veterligen är Häckens juniorer riktigt dåliga?

http://svenskfotboll.se/ovriga-serier/juniorallsvenskan/jsm-slutspelet/

Så kvällarna på Kvilles biljardpalats borde kanske bytas ut mot lite mer ryggdunkar på flådiga Gothia Park Academy så kanske resultaten kommer?

/Tubbs

Anonym sa...

Även om det sker med glimten i ögat så kanske det är lite väl mycket underdog-mentalitet från den här bloggen gentemot storebror Blåvitt. Fokusera lite mer på det egna och försök på så sätt få upp lite intresse för klubben. Genom att hela tiden relatera allt i sin situation till någon annan blir den egna föreningen som en total skugga. Jag bor själv nära Rambergsvallen men de flesta i kvarteren runt omkring här håller ju på Blåvitt. Att skriva en massa självömkande martyrinlägg kommer nog inte få någon att vända sida.

Gadgeten innehöll ett fel