fredag 17 december 2010

Kommitté skall leda en utredning angående studiohisingens fortsatta bevakning av de allsvenska klubbarna i Göteborg

Kenneth ger svar till läsare…

Läsare: "Även om det sker med glimten i ögat så kanske det är lite väl mycket underdog-mentalitet från den här bloggen gentemot storebror Blåvitt. Fokusera lite mer på det egna och försök på så sätt få upp lite intresse för klubben. Genom att hela tiden relatera allt i sin situation till någon annan blir den egna föreningen som en total skugga. Jag bor själv nära Rambergsvallen men de flesta i kvarteren runt omkring här håller ju på Blåvitt. Att skriva en massa självömkande martyrinlägg kommer nog inte få någon att vända sida".

Chefredaktören svarar: ” Studiohisingen är en blogg som till sin design och innehåll skall tilltala den stora massan i allmänhet och hisingsborna i synnerhet. Vi bevakar sport, nyheter, underhållning och kultur. Vi erbjuder något för alla. Vi är därför mycket tacksamma för den respons vi får från uppmärksammade läsare, det är så vi på redaktionen utvecklas.

Då vi nu har många göteborgare och framförallt hisingsbor som läser vår blogg är det viktigt att se till vad läsaren vill ha. I en undersökning som studiohisingen gjorde för något år sedan, framkom att endast en liten del av populationen på hisingen hade Bk häcken som sitt favoritlag. Den största anhängarskaran hade Ifk göteborg som favoriter tätt följt av Gais. Däremot lyckades hisingslaget, glädjande nog, ta platsen framför Öis i ovan refererad undersökning. Studiohisingen har varit lyhörda för de här sympatiyttringarna. Och är hisingsborna anhängare av Ifk och Gais, får dessa lag givetvis utrymme för bevakning på vår blogg, om detta är vi skyldig våra läsare. Med anledning av den kritik som framförts kommer jag nu att tillsätta kommitté som skall leda en utredning i ärendet och som hjälp i det framtida redaktionella arbetet. Stanley är tillförordnad chefsutredare och kommer leda kommitténs arbete”.11111111111111111111111
Vid pennan: Kenneth T Johnsson, Chefredaktör

1 kommentar:

Anonym sa...

Useful blog website, keep me personally through searching it, I am seriously interested to find out another recommendation of it.

Gadgeten innehöll ett fel