måndag 6 december 2010

"AIK tar inte sitt sociala ansvar" säger Kjell

Det var annat när Dulee spelade för BK häcken. Ledningen tog då sitt ansvar och värvade Stig "stickan" Töfting som en manlig förebild för dom här småkillarna. AIK skulle ha den här Dulee Johnson till varje pris, det till trots att BK Häcken påtalade att det är kille i obalans, men på det örat ville dom inte lyssna till.

Problemen visade sig hopa sig, skandal efter skandal, och de manliga förebilderna i AIK lyste med sin frånvaro. På frågan varför man inte hade utsett en manlig förebild till Dulee, efter den första "fyllegrejen", så svarade AIKs ledning att det inte fanns pengar till detta. Enligt Kjell på studiohisingen.com så talar detta sitt tydliga språk, AIK agerar som cynisk arbetsgivare där man bara ser att killen skall generera kassaintäkter, men helt glömt att fostra Dulee i vett och etikett. Kjell vill härmed uppmana ledningen för AIK att de omedelbart lyfter på luren att tar ett snack med Stig Töfting för professionell rådgivning.
Stig Töfting förebild för Dulee Johnsson under hans tid i BK Häcken

Dulee funderar på framtiden

Skrivet av: Kenneth T Johnsson

12 kommentarer:

Anonym sa...

Bra skrivet. Det borde vi det här laget, om inte förr, stå alldeles klart att den här killen inte är i balans med sin omgivning i allmänhet och sin kvinnosyn i synnerhet. Han behöver professionell hjälp och ett liv utanför en fotbollsplan. Jag skulle bli ytterst besviken om AIK tar honom i nåder, bara för att han juridiskt sett frias. Jag tror honom helt enkelt inte, utifrån det lilla jag läst.
/Johan

Anonym sa...

Killen har blivit friad av en demokratisk domstol.


Men av det feministiska samhället är han redan dömd.
Det existerar ingen rättssäkerhet för män i sverige.

Anonym sa...

Så vitt jag vet så hade AIK anlitat en kontaktperson till Dulee, åtminstone under det senaste kontraktet.

Rättsäkerheten finns ej för varken anklagad eller brottsoffer i våldtäktsfall.

Anonym sa...

Jag tycker att tjejarna borde drycka mindre när dom är ute och festa eller dom vet att dom kan få skadestånd. Jag undrar om det är inte pengar det handlar om.

Anonym sa...

Förebild? Var det inte under tiden i Häcken spm Dulle faktiskt blev dömd för rattfylla och hustrumisshandel? Var han inte även under denna tid känd för komma försent och bakfull till träningar? Töfting och Häcken verkar ju gjort ett strålande jobb.

Anonym sa...

Jadu, sicket inlägg du gör. Vet inte vilket "socialt ansvar" man kan tillskriva att en arbetsgivare skall ta. Personligen tycker jag att en arbetsplats är en plats där man utför ett arbete PUNKT. Inget jäkla vuxendagis med extraföräldrar. Om man har följt Dulles tid i AIK så vet man att AIK som arbetsgivare gjort mer än vad de flesta arbetsgivare sannolikt skulle göra för en arbetstagare.

D(r)ulle skall bort från AIK, så är det bara. Allt annat är galet. Är ej förenligt med AIK-stilen

Sedan att påskina att Töfting med sitt tveksamma förflutna (bästa kompis med Hells Angels-medlemmar, misshandel etc) skulle vara ett föredöme. Skrattretande.

ROCK!

Studio Hisingen sa...

Visst killen har varit ute på dans som ungdomar gör i den åldern och kanske gjort ett och annat oöverlagt. Men jag tycker nog att ärendet skall utredas och få saken prövad i domstol innan kreti och pleti dömer den här killen.

När "Stickan" var i Bk häcken så var det ingen som luktade alkohol på träningen, Dulee och de andra småkillarna stod i givakt när Stickan rullade in på sin Harley Davidson, och var det någon som gjorde något "pojstreck" så var det Stig Töfting som höll i kvartssamtalen. Sällan har Hisingen stoltseras med någon med dessa ledaregenskaper som "stickan" besitter. Det skulle vara den sikh som är chef för punjab i så fall. Han är en väldigt bra restaurangchef, fast han leder sina undersåtar på ett annat sätt, men det är annan historia.

snert sa...

'bara för att han juridiskt sett frias'

vad tusan menas med det? han är alltså skyldig vad än domstolen beslutar?

Anonym sa...

Ni vet inget om Dulee ,vad ni tror är sant är inte samma sak som det är sant.Vet ni vad det för typ av människor som anklagar honom för det här! Luffare som inte har något annat för sig än att försöka förstöra för andra.

Anonym sa...

Det här kan vara det mest enögda och fullkomligt förvirrade inlägget i Dulee-debatten hittills och sammanfattar Göteborg på ett bra sätt. Ni är så förblindade av ert stockholmshat att ni inte kan resonera normalt. Ni anser det bra att anlita misshandlaren, HA-kollaboratören och alkoholisten Stig Töfting som manlig förebild? Och AIK tar inte sitt sociala ansvar? Det är precis vad AIK gjort då vi anställde en professionell stödperson åt Dulee. En psykolog. Under den tiden hände inte ett jota. Sen skötte han sig prima och hjälpen avvecklades, men under 2010 började han supa i smyg igen och nu är måttet rågat. Kära Gåseborgare, kom ihåg att de enda brott som Dulee fällts för begicks under hans tid i Häcken. I Göteborg. Ni kan väl ta tillbaka honom, han lever ju som en äkta göteborgare nu.

Anonym sa...

Sanningen om vad som verkligen hänt kommer snart,vänta bara. Folket som ligger bakom allt som har hänt denna killen de senaste åren kommer att nämnas vid namn.Det är många både i Gbg och Stockholm som vet.... Sanningen kommer alltid fram ,förr eller senare.

Anonym sa...

Stickan + änglavingar på ryggen = Bra förebild...?

Inifrån omklädningsrummet i Häcken förekommer det skräckhistorier hur din "Stickan" kom försent och gjorde lite som han ville. Sluta jiddra nu!

Dulee var visst full och betedde sig illa under tiden det fanns dansk dynamit på Hisingen. Jävla bullshit den här bloggen.

/Tubbs

Gadgeten innehöll ett fel