lördag 4 december 2010

Redaktören tar till orda i infekterad fråga

 Bild-1-450x105 miami_header
Jag vill först be om ursäkt till all negativ kritik som har riktats mot Miami reklambyrå i studiohisingens namn. Stanley som har skrivit texten nedan, har gjort detta i affekt. Han är väldigt känslosam Stanley och dessutom har han under hela sitt liv haft läs och skrivsvårigheter, därtill skall sägas att han tillbringat större delen av sin skolgång i sk. observationsklass. Sedan har han dålig kontakt med sin styvfar minst sagt och bott trångt med sina syskon på en adress vid litteraturgatan i Backa. Han har också vid flera tillfällen fått en "hurring" när han stått i vägen för sin styvfar. Stanley har av undertecknad fått en ordentlig uppsträckning och han låter sig meddela att han är djupt ångerfull.
Jag som chefsredaktör på studiohisingen har följt Miami reklambyrå under flera år och är överlag väldigt positiv till dess verksamhet, allt från gratisbiljetterna till kälkborgarna på Eriksberg till distributionen av pass till hisingsborna. I god göteborgsanda har föreningsliv, kommunen och kreativa leverantörer gjort ett bra arbete för staden. Den där Stanley, låt oss kalla honom för "whistleblower", har ställt till väldiga problem för studiohisingen också skall tilläggas och redaktionen funderar på att entlediggöra honom. Problemet är bara att Stanley är en väldigt populär skribent på hemsidan och många hisingsbor vittnar om detta, samt att flera oberoende källor menar på att han är hisingens samvete.
Till Miamis svar på studiohisningens kritik
11
Kenneth T Johnsson, redaktör

4 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

jag tycker ni kan polisanmälla den styvfadren

lord Fredruk sa...

Var inte för hård mot Stanley. Han gör ett idogt jobb och hjärtat klappar för ön.
Trots att det kanske kan råda delade meningar om metoden ibland, är väl vår mission gemensam? Suveränitet åt Hisingen.

Räkna med mer gulsvart framöver.

Studio Hisingen sa...

Vad beträffar Stanley, så har han fått andra arbetsuppgifter. Han sköter kaffeautomaten och gör enklare sysslor på kontoret. Stanley kommer inte skriva mer för studiohisingen.

Studiohisingens uttalade strategi ligger fast. Vi skall utveckla hållbara relationer med de aktörer som arbetar för hisingens väl och ve. Alltså hoppas vi i en framtid på ett fördjupat samarbete med Miami advertising agency.

Kenneth T Johnsson, chefredaktör.

Gadgeten innehöll ett fel