fredag 29 oktober 2010

Innan BK Häcken godkänner Gamla Ullevi måste motvikterna vara på plats.

Studiohisingen har under hela detta året påpekat hur viktigt det är att HIGAB åtgärdar de fel och brister som  Gamla Ullevi dras med. Icke fungerande betalningssystem, hoppfrågan där vi tidigt förutsåg att motviktslösningen inte var någon allenarådande medicin, eftersom det är en teknik för turbiner och inte för fotbollsarenor. Vi uppmärksammade strålkastarna och reklamskylten som störde både trafik och de omkringboende. Vi var också tidigt ute och rapporterade om leran som kom i svang när IFK Göteborg supportrarna hoppade.

Nu står vi här i en situation där BK Häcken kan hamna på Gamla Ullevi då det skall bli en ombyggnad av Rambergsvallen under nästa säsong. Kjell kommenterar saken så här i en intervju studiohisingen gjorde under måndagen: "Det är nu viktigt att de ansvariga i första hand koncentrerar sig på hoppfrågan och löser den. Vi har några stora bjässar i BK Häcken klacken och får de för sig att börja hoppa kan det få mycket ödesdigra konsekvenser, med sprickor i betongfundamenten, kraftiga markvibrationer i närområdet etc. Gräset får komma i andra hand, avslutar han, säkerheten måste gå först i ett sådant här läge.

Se reportagen av studiohisingen:

Skrivet av: Kennet T Jonsson


1 kommentar:

Anonym sa...

Sitter och tittar på inläggen kring Gamla Ullevi, och måste säga att jag kan inte göra annat än att skratta.
Fan vilken skön humor ni har, ni som gör dessa inlägg. Inte riktigt i klass med dem reklamsnuttar som AIK gjort genom åren inför matcherna med IFK Göteborg. Men fortsätt så här, så blir det bättre och bättre.

Stor humor. Framförallt jämförelserna med Rambergsvallen i slutet av varje inlägg. "Vi har skyltar från Gummigubben...Alla är nöjda...". Hahaha =)

/Peter

Gadgeten innehöll ett fel