lördag 4 december 2010

Brunnsbo torg - en tryggare shopping på Hisingen

Brunnsbo - ett förortstorg där det bästa ur DDR möter ett Amerikanskt 50-tal. Kanske har jag varit fördomsfull tidigare och varit orättvis mot detta styvmoderligt behandlade affärstorg. Det är klart att Wieselgrensplatsen, Selma Lageröf och Bjurslätt spelar i en annan division, men Brunnsbo står där i all sin neon, farbröder sitter där, tanter går till sin frissa där, pojkarna riktar sina ärtrör där, hundarna släpper sin avföring där, den kraftiga kvinnan i förklädet serverar sina wienerbröd där, mannen i tensonjackan är där, de flesta är där.
4 11315Skrivet av: Kennet T Jonsson

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hur sjukt var detta inlägg? Det kanske är du som står bakom hoten?

Anonym sa...

Hellre sprängs man givetvis än att sätta ner foten på hisingen. det är en fråga om värdighet. /innerstadsandreas

Göte Borg sa...

Hisingen är livsfarligt, Brunnsbo har ju en massa stenkastargäng. Dom har säkert vapen dessutom. Vet snart inte var man vågar sig.

Studio Hisingen sa...

Göte borg: Studiohisingen hänvisar till följande reportage angående dina, av media, framkallade farhågor: http://www.studiohisingen.com/2010/10/andra-krafter-bakom-attentaten-pa.html

lord Fredruk sa...

Fantastiskt inlägg. Kan förstå att quislingarna på fastlandet kissar på sig så fort någon bara viskar krut. Spräng broarna istället så slipper vi dem.

Gadgeten innehöll ett fel