torsdag 7 oktober 2010

De GAIS supportrar som ställde till bråk i Helsingborg borde skämmas

Gais: kort från göteborgspostenMed anledning av Göteborgspostens och andra tidningars rapportering i sina respektive nätupplagor, om hur en del GAIS supporters uppträde i Helsingborg, kontaktade Studiohisingen Kjell Bulycke, BKH för en kommentar.

Han har svårt att hålla tillbaks sin besvikelse över dessa Göteborgssupportrar: “Här organiserar Gårdakvarnar en trevlig tågresa till Helsingborg och så är det några få som skämmer ut hela vår stad med dessa vita masker och bengaler, som uppenbart också använts i samband med matchen.

På frågan om detta också kan inträffa invid Rambergsvallen när GAIS är på besök svarar han så här “inte alls otänkbart. De här supportrarna skyr inga medel och verkar vara mer intresserade av att förstöra för den vanliga fotbollspubliken än att stödja sitt eget lag.”

Finns det trots allt ingenting BK Häcken kan göra åt det här inför kommande Derbyn? Jag är som sagt mycket tveksam svarar han. Med exempelvis black army är  det annorlunda. Dem kunde vi skämma bort med kaffe och bullar för att på så sätt skapa en trevlig inramning på matchen. På dessa här killar vi talar om nu har ett sådant trevligt initiativ knappast någon inverkan. 
gpgpafafafexaf1
Kennet T Johnsson

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kenneth T Johansson:du verkar driva en kampanj emot Göteborgslaget GAIS,försöker du provocera fram bråk o våldsamheter? Fejkad intervju med Christer Wallin och nu brösttoner om s.k.GAIS-supportrars uppförande i H-borg.H-borgspolisens kommentar "Det stämmer att det har tänts bengaliska eldar, men det såg värre ut än vad det var. Vi har rapporter om någon typ av misshandel och skadegörelse på en kebabrestaurang, säger Ewa-Gun Westford vid Skånepolisens kommenderingsstab inför matchen." tyder inte på nåt värre än vanligt.Skärp till dig,en riktig Göteborgare och fotbollssupporter supporterar sitt lag i första hand och därefter övriga Göteborgslag,tag lärdom av din Häckenkollega Stefan A.!!!

Anonym sa...

Jag skämdes också över GAISarna i Helsingborg! Vem kom på den otroligt dumma idén med vita masker? På Gårdakvarnens hemsida står det att man inte kommer med på tåget till Helsingborg om man inte är svartklädd ( helst i svart jacka med huva ). Vad ger det för signaler; svarta kläder, huva och vit mask? För mig betyder det att man ska kunna dölja vem man är och dessutom såg det ut som en falang av Khu Klux Klan. Vart tog alla Goa gubbar vägen undrar en GAISare i Helsingborg

Anonym sa...

Med tanke på att polisen gång på gång tar sig rättigheten att använda övervåld mot supportrar, oavsett om de är fredliga eller inte, alltid kommer undan (antar att du också sett de batongslag som adrenalisnstinna polismän måttat mot oskyddade skallar) och dessutom filmar samtliga oavsett om det är högriskmatch eller ej så tycker inte jag att maskerna är det intressanta i sammanhanget.
Skånepolisen bevisar sig alltid – det gör det samma om du beter dig eller inte, vi ska visst ha stryk i alla fall. Lägg ner.

Anonym sa...

http://hd.se/helsingborg/2010/10/02/lasarfilm-polisen-ingriper-i/
0.16 in i filmen kanske förklara en del om sk huvudskador då en polis bakifrån slå en person i huvudet...

Anonym sa...

Seriöst!!
Håll er till erat egna lag

Och ni som håller på bk röva ni vet ju inget alls om publik kultur!

Anonym sa...

hahahahah fan vilka gamla gubbar ni e

Gadgeten innehöll ett fel