fredag 15 oktober 2010

"AIK tar inte sitt sociala ansvar" säger Kjell

Det var annat när Dulee spelade för BK häcken. Ledningen tog då sitt ansvar och värvade Stig "stickan" Töfting som en manlig förebild för dom här småkillarna. AIK skulle ha den här Dulee Johnson till varje pris, det till trots att BK Häcken påtalade att det är kille i obalans, men på det örat ville dom inte lyssna till.

Problemen visade sig hopa sig, skandal efter skandal, och de manliga förebilderna i AIK lyste med sin frånvaro. På frågan varför man inte hade utsett en manlig förebild till Dulee, efter den första "fyllegrejen", så svarade AIKs ledning att det inte fanns pengar till detta. Enligt Kjell på studiohisingen.com så talar detta sitt tydliga språk, AIK agerar som cynisk arbetsgivare där man bara ser att killen skall generera kassaintäkter, men helt glömt att fostra Dulee i vett och etikett. Kjell vill härmed uppmana ledningen för AIK att de omedelbart lyfter på luren att tar ett snack med Stig Töfting för professionell rådgivning.


Dulee Johnson, AIK

Stig Töfting, förebild för Dulee
under hans år i Bk Häcken

  Klicka här för mer infoSkrivet av: Kenneth

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så felet är alltså Häcken som inte "uppfostrade" Dulee rätt!

Anonym sa...

Lägg ner fotboll...

Anonym sa...

Stig Töfting som förebild, jo jag tackar...... Varför inte Matti Nykinen, Frank Andersson, Nacka Skoglund eller någon annan lugn och fin person? Karln behöver ju uppfostran, han är ju alltid i ropet när något händer!

Gadgeten innehöll ett fel