söndag 19 september 2010

Den politiska glöden runt Rambergsvallen

När jag går på mina matcher finns två partier som enträget står där och delar ut sina flygblad. Det är Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. När jag varje dag gör min lov över Vårvädertorget för att handla min dagstidning och mitt snus blir det än mer rött. Senast för ett par dagar sedan fick jag köpa ett partiprogram av socialisterna för 10 kr (självkostnadspris).  Killen som sålde programmet hade en glöd som jag bara ser hos killarna i Bk Häcken annars. Läs så förstår du min glöd sa han. Vid ett annat tillfälle blev jag stoppad av Ingrid, en 80-årig anarkist med samma glöd. Bk Häckens glöd.

RambergsvallenRambergsvallen
Vårväderstorget Ingrid har sålt tidningen så länge hon kan minnas. I ur och skur står hon där och möter medborgarna. Ingrid är ett mycket uppskattat inslag på Vårväderstorget. Här ses hon med en yngre förmåga som tar över försäljningen av tidningen den dag Ingrid inte orkar längre.
För mig är Bk Häcken rött idag

MiljöpartietPå den sista dagen, i matchen mot AIK, kom också Miljöpartiet till Rambergsvallen. Kan vara ett alternativ för den som vill vara radikal.
 
Skrivet av Stefan

Inga kommentarer:

Gadgeten innehöll ett fel