fredag 19 mars 2010

UPPLADDNING INFÖR SLAGET OM ÄLVEN

Det finns några bra pubar där du med fördel kan ladda och ta en öl inför drabbningen. Splendid är fansens nya vattenhål som lovar god stämning. Sedan kvarstår naturligtvis Woopsi Daisy för den hugande. Inte att förglömma vill vi slå ett slag för Silverdraken. Blir det fullt på Whoopsi och Splendid kan ni släntra in på Silverdraken som är ett fullgott alternativ.

Vi har tidigare uppmärksammat de ovan nämnda krogarna här på hisingen.in. Här nedan fräschar vi upp minnet och presenterar dem ånyo... 

Splendid – en fullvärdig arvtagare
Inknödd bland ungkarlshotell och grå betong ligger Splendid. Restaurangen har två spelautomater och ett biljardbord. Splendid överraskar; det är rent, trevlig kypare, snabb effektiv service. Raggmunken, lingonsylten och fläsket var en fröjd för gomseglet. Splendid har också ambitionen att ta över helt efter Whoopsi Daisy och bli Häcken och Getingarnas officiella supporterpub och har väl i princip redan vunnit den dragkampen. Ölet är gott och billigt och puben bjuder på en trevlig atmosfär.
71  2 4  6 
Whoopsi Daisy
Kom in till Whoopsi Daisy's och få vänner för livet. Mat och dryck håller mycket hög klass. Till och med fläsket och löksåsen får en fin lyster på tallriken.Restaurangen huserar "Getingar" från hela världen.
 92 3  
Silverdraken
Draken stoltserar med de bästa kycklingvingarna i staden. Buffén har god omsättning. Kantinerna åker ut och in genom kökets svängdörrar. Svetten lackar på den flitige kinesen. Kom i god tid, för kön är lång och ibland är det svårt att få ett bra bord.
Silverdraken finns på Herkulesgatan 24, Hisingen
21

Inga kommentarer:

Gadgeten innehöll ett fel