onsdag 24 februari 2010

MIN DUVA (du är på flykt ikväll)

Bröllopsvals
text och musik Hisingen.in
Du dansar framför mig din spretlugg är sprayad du rör dig så vackert du är sminkad så färgad Du ser mina lofers dom har jag just putsat med den finaste skokräm en riddare är rustad Rosenbladen på golvet det glittrar i spotlights när klockan slår tolv sen jag i vit kostym och du i tights Nu är jag kär på riktigt du luktar av frukten du andas i mitt öra jag blir yr av fukten Min Duva du är på flykt ikväll min duva du är på flykt Du ser min klocka den lyser av sig själv den blänker i natten som en skummande älv Min fågel du svävar ovan mitt bröst min tabac den doftar du söker min tröst Snart ska vi gå hämta min kavaj lämna det här stället du ska inte vara skraj Varför så ängslas när du har en vän jag är stark ikväll nu är jag kär igen Min duva du är på flykt ikväll min duva du är på flykt

Inga kommentarer:

Gadgeten innehöll ett fel